Nadir Ede ve Mehmet Akgül - Kaos

Tarihler: 23 Mayıs 2013 Perşembe ~ 03 Haziran 2013 Pazartesi

Yer: Galeri Işık Teşvikiye

Adres: Teşvikiye Cad. No:152 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 233 12 03

Web: http://http://www.galeriisik.com/tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2013 ~ Haz 3, 2013

Fotoğraf sanatçısı H. Nadir Ede ve Mehmet Akgül’ün ortak çalışması olan “Kaos” 22 Mayıs’ta -3 Haziran tarihleri arasında Feyziye Mektepleri Vakfı’na ait Galeri Işık Teşvikiye’de sergilenecek

İnce sabun filmlerinin makro objektiflerle fotoğraflandığı 40 adet çalışmadan oluşuyor “Kaos” sergisi. Fotoğraf sanatının farklı ve çarpıcı bir örneği olan çalışma, uzun yıllardır fotoğraf sanatına gönül vermiş iki eski dost H. Nadir Ede ve Mehmet Akgül’ün ilk ortak sergisi. Yurtiçi ve yurtdışında pek çok çalışması sergilenen her iki sanatçı da alışılagelmişin dışında bir çalışmayla çıkıyor bu kez sanatseverlerin karşısına.

H. Nadir Ede ve Mehmet Akgül “Kaos”u şöyle anlatıyor: “Kaos bir düzensizlik halidir. Sistemler düzene girmeden önce düzensizdirler. Kaos düzenin başlangıcıdır ya da sonu. Nesnelere yakından baktığımızda düzenleri içinde bir düzensizlik, düzensizlikleri içinde bir düzen olduğunu görürüz. İçinde bulunduğumuz kainat bir düzensizlik durumundan düzen durumuna, düzen durumundan düzensizlik durumuna savrulur durur. Bir anlamda düzen düzensizlikten yani kaostan doğar ya da tam tersi. ‘Her şey değişir, değişmeyen tek şey değişimin kendisidir’ ve biz değişimin kurallarını bulmaya çalışırız. Ara sıra küçük ipuçları bulsak da bu kuralların tamamını bilmiyoruz. Belki de hiç bir zaman bilemeyeceğiz. Doğanın kendiliğinden oluşturduğu karmaşayı her zaman biraz merak, biraz şaşkınlık ve biraz da hayranlıkla izleyeceğiz.”

“Kaos” sergisini, 3 Haziran tarihine kadar Teşvikiye Galeri Işık’ta ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT