Neşeli Günler

Neşeli Günler

Tarihler: 05 Temmuz 2017 Çarşamba ~ 31 Ağustos 2017 Perşembe

Yer: Teşvikiye Sanat Galerisi

Adres: Şakayık Sok. Marta Apt. 49/3 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 241 65 35 - 0212 241 04 58

Faks: 0212 246 67 68

E Posta: tesvikiyesanatgalerisi@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2017 ~ Ağu 31, 2017

Figüratif resmin köklü ve yenilikçi galerisi Teşvikiye Sanat, 4 Temmuz - 31 Ağustos 2017 tarihleri arasında Türkiye ve Belçika çağdaş sanatının önde gelen isimlerinden parlayan yıldızlarına uzanan bir seçki sunuyor. Ali Atmaca, Bedri Baykam, Benjamin Demeyere, Buket Püren, Can Büyükmehmet, Didem Ünlü, Doğan Paksoy, Mahir Güven, Nick Andrews, Nükhet Göldeli, Mustafa Ata, Mustafa Altıntaş, Resul Aytemür, Serdar Şencan, Serkan Şen, Şükrü Karakuş, Utku Varlık, Yavuz Tanyeli’nin yapıtlarının görülebileceği “Neşeli Günler” adlı sergi, her sanatçının kişisel resim dünyasının özgün izlerini taşıyor. Birbirinden farklı resim anlayışları olan 15 sanatçının eğlence sahnelerinden deniz kıyılarına, konken partisinden dönerciye, hayvanlar âlemine ya da non-figüratif resimlerinden sanat tarihinin başyapıtlarını yorumladıkları çalışmalarına uzanıyor. Çeşitliliğiyle dikkat çeken tüm bu resimlerin ortak noktası ise renkçilikleri. “Neşeli Günler” 4 Temmuz’dan itibaren Teşvikiye Sanat Galerisi’nde görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT