Pınar Kalem - Aşk-ı İstanbul

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 26 Mayıs 2011 Perşembe

Yer: Galeri Ihlamour

Adres: Ahmet Fetgari Sok. 28/A Teşvikiye – İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 241 76 66

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ May 26, 2011

Buğulu, büyülü, masalsı, mistik, kaos, karmaşık İstanbul’u son çalışmalarında konu alan Pınar Kalem’in 7. kişisel sergisi “Aşk-ı İstanbul” 9 Mayıs’da Galeri Ihlamour’da açılıyor.

Pınar Kalem’in bir yıldır yoğun bir çalışmayla hazırladığı eserlerini; sihirli değneği, spatula tekniği ile tuvallerinde izleyicilerle buluştuyor.

Birbirine yıllardır uzakdan bakan Galata Kulesi’nin Kız Kulesi’ne olan tutkulu aşkı gibi, aşkın sadece insanlar üzerinde var olmadığını, var olan her şeye aşık olmanın mümkün olduğunu konu alan sergideki eserlerde; çiçek kokusunu, Sultan Ahmet’in minarelerini, Ayasofya’nın kubbesini, Topkapı Sarayı’nın duvarlarını, Kız Kulesi ile Galata Kulesi’nin aşkını, sisler içindeki boğaz köprüsünü, iyot kokusunu, altın, gümüş, bakır tonlarıyla harmanlayıp izleyicilerle buluşturacak olan Pınar Kalem’in son dönem çalışmalarında Galeri Ihlamour’dan bakacaksınız İstanbul’a...

Pınar Kalem’in “Aşk-ı İstanbul” adlı sergisi, 9 Mayıs – 26 Mayıs 2011 tarihleri arasında Galeri Ihlamour’da görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT