Resim Sergisi

Tarihler: 18 Aralık 2010 Cumartesi ~ 08 Ocak 2011 Cumartesi

Yer: Esin Sanat Galerisi

Adres: Moda Bostanı Sok. Konak Ap. No: 42 Moda - İstanbul İstanbul

Telefon: 0216. 449 28 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2010 ~ Oca 8, 2011

Sade, sakin, izleyiciyi yormayan suluboyalarıyla Ayşen Çakır Engin; Bakarken bakılan, herşeyin olup bittiği yer gözleri figürlerinde ortaya çıkaran Gülay Durukan Er; Görünenle düşlenen arasında, iç huzurunu izleyicisine de aktaran, duyarlı, incelikli resimleriyle Serap Eroğlu Atala 18 Aralık 2010`da Esin Sanat Galerisi`nde açılacak olan "Karma Resim Sergi"nde izleyicileriyle buluşuyor.

AYŞEN ÇAKIR ENGİN : 1984 Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi mezunudur. Uzun yıllar grafikerlikten sonra resim öğretmenliğinden emekli olup suluboya çalışmalarına ağırlık vermiştir. Halen atölyesinde resim çalışmalarını sürdürmekte ve beraberinde özel bir kurumda resim dersleri vermektedir. Sanatçı, bu güne kadar birçok resim sergisine katılmıştır.

GÜLAY DURUKAN ER : 1962 Kırklareli doğumludur. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi`ni bitirdikten sonra grafikerlik ve öğretmenlik yapmıştır. Bugüne kadar 2 karma sergiye katılmış olan sanatçı, halen resim çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

SERAP EROĞLU ATALA : Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim Bölümü`nden mezun olan sanatçı uzun yıllar resim öğretmenliği yapmıştır. Maltepe`deki atölyesinde ürettiği çalışmalarla 2001 yılında Özden Sanat Galerisi`nde ilk kişisel sergisini açmış ve bugüne kadar pek çok karma sergiye katılmıştır. Halen çalışmalarına Caddebostan`daki atölyesinde devam etmekte ve özel resim dersleri vermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT