Seda Açıkoğlu - Sahnede

Tarihler: 05 Temmuz 2012 Perşembe ~ 01 Ağustos 2012 Çarşamba

Yer: Canon Galeri

Ücret: Ücretsizdir

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. No: 311 8163) K.1 D.3 İstanbul

Telefon: 0212 251 90 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2012 ~ Ağu 1, 2012

Açıkoğlu'nun Jolly Joker Istanbul ağırlıklı olmak üzere yaptığı konser çekimlerinden bir seçki olan sergide bir çok ünlü sanatçının sahne performansları yer alıyor.

05 Temmuz 2012 Perşembe günü, saat 19.00 da “360 İstanbul” sponsorluğundaki bir kokteylle açılacak olan sergi, 01 Ağustos 2012 tarihine kadar, Pazar hariç her gün 10.00-20.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Sahnede
Sahnede nefes alır, sahnede vücut bulur pek çokları... Sahnede gölge olur, cümle cümle ruha bürünür ve yaşamaya başlar. Sahnede yaşayana ölüm yoktur.

Seyircinin soluk alışverişiyle çoğalır, çığlığında söze gelir, kahkahasında filizlenir, alkışıyla ebediyete doğru yolculuğa çıkar. Artık geri dönülmesi zor bir yerdedir.

Hafızalara kazınacak yalnızca birkaç saatlik kanlı canlı performansın yeridir sahne. Görsel ve işitsel bir şölene dönüştürülen, zamanın anlamını yitirdiği doyumsuz anlardan biri… Işıklar, kostümler, renkler, gölgeler, enstrümanlar sanki salt bu an için bir araya gelmişcesine poz verirler.

Sahnede yaşananlara / yaşayanlara tanıklık etmeye çabalamak için illa ki bir makineye / kayıt cihazına ihtiyaç yoktur. Ama bir de varsa o zaman artık gerçek kargaşa başlamıştır. Anın zapt edilmeye karşı tepkisiyle, makinenin zapt etme iştahı karşı karşıya gelecek, uzlaşması zor dakikalara yol açacaktır. Belki de çok uzun süreler inatlaşacaklar, tüm ümitleri boşa çıkaracaklardır. Bir şans orta yolu bulurlar da uzlaşırlarsa işte orda durup biraz daha kalın. Pişman olmayacaksınız.

Sergi, bu ana tanıklık etmeye çabalamış fotograflardan oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT