Sema Karcı ve Serap Pekin Takı Obje Sergisi

Tarihler: 06 Aralık 2011 Salı ~ 17 Aralık 2011 Cumartesi

Yer: Arkeopera Sanat Galerisi

Adres: Yeni Çarşı Cad.No:16/A Galatasaray / İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 244 31 62

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2011 ~ Ara 17, 2011

Sema Karcı ve Serap Pekin Mühendis olarak başladıkları meslek yaşamlarına farklı bir yol açmaya karar vermelerinin ardından 2004 yılında Temel Kuyumculuk Eğitimi almaya başladılar. 7 yıl boyunca tasarım ve üretim ile ilgili çeşitli teknikleri öğrenerek, kendi atölyelerinde ve Kapalıçarşı’da farklı atölyelerde çalışmalar yaptılar. Kişiye özel tasarımların yanı sıra çeşitli koleksiyonlar hazırlayarak çeşitli satış noktalarında satışa sundular. Son dönem koleksiyonlarını yeni yıla girmeye az bir zaman kala sizlerle paylaşıyorlar ve kullanan herkese mutluluk vermesini ve iyi şans getirmesini diliyorlar.

Büyük bir keyifle ve sevgiyle tasarlayıp ürettikleri ürünlerinde gümüşü değerli taşlarla birlikte kullandılar. Takının yanı sıra has - gümüş kaplamalı objelerin de yer alacağı sergide koleksiyonlar temalarına göre hikayeleri ile birlikte sunuluyor.

Serap Pekin’in sergide yer alacak koleksiyonları “Doğa Serisi”, “Motif Serisi”, “Sarmal Seri”, “Gül Serisi”, “Şans Serisi” nden oluşuyor.

Sema Karcı ise sergiye “Bedri Rahmi Eyüboğlu 100.yıl Koleksiyonu” nun bazı parçaları, Unicef – Türkiye “Stars of İstanbul” projesi için hazırlanan “Yıldızlar”, “Geleneksel Türk Motifleri” , “Melekler” , “Narlar”, “Kuğular” ve “İsme Õzel” serileri ile katılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT