Seydi Murat Koç’un Vertigo ve Yerçekimi Sergisi

Seydi Murat Koç’un Vertigo ve Yerçekimi Sergisi

Tarihler: 10 Mart 2016 Perşembe ~ 10 Haziran 2016 Cuma

Yer: Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü

Adres: Kadir Has Caddesi Cibali Fatih İstanbul

Telefon: 0212 533 65 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2016 ~ Haz 10, 2016

Seydi Murat Koç’un Yeni Sergisi Galeri Khas’ta Açılıyor

Sanata verdiği önemle ön plana çıkan Kadir Has Üniversitesi bünyesindeki çağdaş sanat merkezi Galeri KHAS, Seydi Murat Koç’un kişisel sergisi ‘Vertigo ve Yerçekimi’ne ev sahipliği yapıyor.

Kendi kuşağının yaratıcı eserleri ile adından sıkça söz ettiren Seydi Murat Koç, Vertigo ve Yerçekimi serisi resimleri ile Galeri KHAS’ta yer alıyor. Daha önce görülmemiş resimlerin yer alacağı serginin küratörlüğünü Kadir Has Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman üstleniyor.

10 Mart 2016 günü açılacak sergi ile ilgili değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman, “Seydi Murat Koç’un resimleri bizim güncel resim alanımızda dahi çok önemli, çok yaratıcı, çok etkileyici bir çizgiye oturuyor. İçinde yaşadığımız dünyanın verileri Koç’un resimlerinde bambaşka bağlamlar oluşturuyor. Zaman zaman, önceki serilerde gördüğümüz gibi, verili bazı imgelerden kalksa dahi bu resimler bize yepyeni ufuklar açıyor. Koç, imgeyi bağlamından koparmakla kalmıyor, onu yeni imgelerle buluşturuyor. Üstelik bu imgeler, çok kışkırtıcı biçimde klasik dünyanın ve imgelemin figürleri. Böylelikle ortaya çok katmanlı bir resimsel söylem çıkıyor. Pop sanatın ögelerinden yararlanmaktan da çekinmeyen Koç, ortaya çok zevkli, düşündürücü, sorgulamaya iten, yargılayan ve yargılatan, kurmacayla tanıdık olanı kesiştiren, zaman zaman tekinsizleşen bir görsel sunuyor. Galeri KHAS sergisi vurucu bir sergi’ dedi.

Seydi Murat Koç’un Vertigo ve Yerçekimi Sergisi 04 Mart-10 Haziran 2016 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nün çağdaş sanat merkezi Galeri KHAS’ta görülebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT