SSBF Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Programı Öğrencileri Sergisi: Flow - Debi / 2010

Tarihler: 21 Ekim 2010 Perşembe ~ 20 Aralık 2010 Pazartesi

Yer: Sabancı Üniversitesi İletişim Merkezi

Adres: Bankalar Cad. No: 2 Karaköy İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 292 49 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2010 ~ Ara 20, 2010

SSBF Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Programı Öğrencileri Sergisi: Flow - Debi / 2010

Sabancı Üniversitesi Karaköy İletişim Merkezi ilk defa bir öğrenci sergisine evsahipliği yapıyor. Sabancı Üniversitesi öğrencilerinin ‘Debi’si bu yıl Karaköy İletişim Merkezi’nde. Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi (SSBF), Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Programı öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “Debi” başlıklı sergi, 21 Ekim - 20 Aralık 2010 tarihleri arasında, Sabancı Üniversitesi Karaköy İletişim Merkezi’nde görülebilecek. Sergide, Sabancı Üniversitesi VA/VACD programı öğrencilerinin resimden, heykele, multimedyadan, yerleştirmeye çeşitli işleri yer alacak.

Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Programı kapsamında lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin iki sömestr süresince ürettikleri işlerin yer aldığı Flow-Debi/2010 sergisi 21 Ekim 2010 tarihinde Sabancı Üniversitesi Karaköy İletişim Merkezi’nde açılıyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen sergi 20 Aralık 2010 tarihine kadar görülebilecek.

Sergide, resim, heykel, yerleştirmeden multimedya uygulamalarına kadar (fotoğraf, ses, 3D, video vs) 2009-2010 akademik döneminde üretilen öğrenci işlerinden seçkiler yer alıyor. Flow Debi/2010 sergisi; Sabancı Üniversitesi, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Programı kapsamında üretilen işleri kavrama fırsatı sunarken, öğrencilerin yaratıcı eylemlerinin sonuçlarını kapsıyor.

Flow Debi/2010 sergisi öğrencilerin eğitimleri esnasında geliştirdikleri fikirler ve işlerin ileriye dönük potansiyeline dikkat çekiyor. Sergilenen işlerin bazıları sanat eserleri ve akademik tebliğler olarak önemli uluslararası ortamlarda sergilenen, sunulan çalışmalardan oluşuyor. Sergi; yaratıcı sektörün geleceği hakkında yeni neslin ürettiği yeni fikirlerle ve Sabancı Üniversitesi, VA/VCD programındaki usta profesyonellerin yetiştirdiği yeteneklerle tanışma fırsatı sunuyor.

Sergi; güzel sanatlar, tasarım ya da herhangi başka bir yaratı alanındaki durağan bir tatbikatın analizi olarak algılanmaktan daha çok; sanat eserlerine, projelere ve fikirlere göz atmak, öğrencilerin ve ürettikleri işlerin gelecekteki olası açılımlarını düşlemek için tasarlanan bir yapay an seçimi olarak da tanımlanabilir. Diğer bir deyişle; sergi izleyiciyi, geliştirilen fikirler, ulusal / uluslararası kültürel girişimler, öğrencilerin tarihsel ve kültürel değişikliklere gösterdikleri eleştirel tepkilerin birlikte akışından oluşan güçlü bir debiyle karşı karşıya bırakıyor.

Sabancı Üniversitesi öğretim üyelerinin; geleneksel olarak ayrıştırılmış disiplinler arasındaki sınırları kıran, yenilikçi düşünceye zemin oluşturan akışkan etkileşime yol açan, sanat ve tasarımda özgün yaklaşımları teşvik eden interdisipliner yaklaşımlarının öğrencilerin sergilenen yaratıcı işlerinde etkisi görülüyor.

Sabancı Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Programı, güncel sorunlara çağdaş çözümler arayan ve yeni düşünce biçimleri üreten bir ortam yaratıyor. Sabancı Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Programı; kavramlar, mesnetli fikirler ve yenilikçi araştırma / tasarım / sanatsal ifade zeminleri sağlayabilmek için sürdürülen özlü yaratı süreçlerinin dinamizmiyle oluşan kuvvetli bir debiyi hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT