Yeniyi Aramak Karma Sergi

Tarihler: 25 Ocak 2013 Cuma ~ 13 Mart 2013 Çarşamba

Yer: Armaggan Nuruosmaniye

Adres: Nuruosmaniye Caddesi No: 65 Çemberlitaş Fatih İstanbul

Telefon: 0212 533 44 33

Faks: 212 522 00 33

Web: http://http://www.armaggan.com

E Posta: info@armaggan.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2013 ~ Mar 13, 2013

Armaggan Art & Design Gallery ‘Yeniyi Aramak’ Sergisi İle 26 Genç Sanatçiyi Ağirliyor.

Armaggan Nuruosmaniye mağazasında yer alan ve genç sanatçı ve tasarımcıları desteklemek amacıyla kurulan Armaggan Art & Design Gallery, UNESCO’nun 2013 yılını Piri Reis haritasına adamasından alınan ilhamla şekillenen ‘Yeniyi Aramak’ isimli karma resim sergisi ile aramanın ve keşfetmenin pek çok anlamını birlikte bulmayı hedefliyor.

Farklı yorum ve tekniklere sahip 26 ressamın aynı konuyu farklı perspektiflerden yorumlayarak sergiye özel olarak hazırladıkları eserleri ile yer aldıkları sergi 18 Ocak 2013-13 Mart 2013 tarihleri arasında Armaggan Art & Design Gallery’de izleyici ile buluşuyor.

Piri Reis haritası ve harita metaforunu hem zihindeki hem de sonuçlandırdıkları ile ele alan sanatçıların bazıları aramanın/keşfetmenin heyecanı, zenginliği, cesareti zaman zaman yaşattıkları üzerine çalışırken kimi sanatçılar egzotik meyveler, kişisel arayışlara ve seyyahlara odaklanıyor.

Armaggan Art & Design Gallery Koordinatörü Şanel Şan sergiden bahsederken; ‘Korsan olup uçsuz bucaksız denizlerde dolaşmak, seyyah olup sınırları aşmak, uzaydan dünyaya atlamak gerekmez her zaman… İnsan kendine de keşif yapar, kendini de arar. Tüm bu arayışları sanatçılarımızın gözünden bir arada görmeyi hedefliyoruz. Keşif ve paralelinde getirdiği heyecanlar ile anlam kazanan hayatımızda keşfetmeden durmamak dileğiyle’ diyor.

Sergide Neşe Çoğal, Mustafa Karyağdı, Ünsal Bahtiyar, Sinem Kaya ve Maide Bulak gibi isimler yer alıyor. Sergi 13 Mart 2013 tarihine kadar Armaggan Art & Design Gallery’de görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT