Yüzeydekiler Karma Resim Sergisi

Yüzeydekiler Karma Resim Sergisi

Tarihler: 06 Haziran 2016 Pazartesi ~ 01 Temmuz 2016 Cuma

Yer: Beyoğlu Akademililer Sanat Merkezi

Adres: Balo Sok. No:37 Dogançay Müzesinin yanı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 02 29

Web: http://www.akademililer.com

E Posta: beyogluakademililer@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2016 ~ Tem 1, 2016

Akademililer Sanat Merkezi bünyesinde çalışmalarını sürdüren 17 sanatçının natürmort eserlerinden oluşan “Yüzeydekiler” resim sergisi, farklı tekniklerde ve üsluplarda kompozisyon yorumlarından oluşmaktadır. Natürmort resim, klasikten moderne her sanat döneminde, sanatçının doğaya ve çevresine bakışının en estetik ve karakterli resimsel özetlerinden biridir. Sergide ressamların atölyelerinden yaşam alanlarına, doğa kesitlerinden inorganik kompozisyonlara, keyifli bir seçki sanatseverleri beklemektedir.

“Yüzeydekiler” karma resim sergisi, yüzey üzerinde durağan bir şekilde toplanmış öğelerin, incelikli ve hareket dolu bir kompozisyona dönüşümünü farklı sanatçıların tuvallerinden sanatseverlerle buluşturmaktadır. Sergi 1 Temmuz 2016 tarihine kadar Akademililer Sanat Merkezi’nde görülebilir.

Sergide işleri sergilenen sanatçılar: Songül Canerik, Akın Ekici, Gizem Enuysal, Süleyman Erdal, Serap İskender, Hakan Kalay, H. Emre Karaoğlu, Ayşenur Köksal, Eylül Köksümer, Yasemin Kuşi, Joel Menemşe, Murat Mizrahi, Fatma Mollaoğlu, Vasıf Pehlivanoğlu, Şengül Yağma, Emel Yurdakul, Ayşe Ülgen.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT