Zaman Kapsülü Sergisi

Tarihler: 15 Eylül 2011 Perşembe ~ 28 Ekim 2011 Cuma

Yer: Akbank Sanat

Adres: İstiklal Cad. No:8 34435 Beyoğlu-İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2011 ~ Eki 28, 2011

Bruno Serralongue’un “Zaman Kapsülü” adlı sergisi, Ali Akay’ın küratörlüğünde 15 Eylül - 28 Ekim 2011 tarihleri arasında Akbank Sanat’ta sanatseverlerle buluşuyor.

Bruno Serralongue’un fotoğraflarında, dünyanın içinden geçen bakış, her yanı yatay bir şekilde kesiyor ve bir belgeleme arzusu okunuyor. Ancak aynı zamanda sanatçının olaylara baktığı mesafeden fotoğraflarına baktığımızda, burası, onun durumunu, konumunu belirliyor ve belgelemenin ötesine geçen bir öznelliğe dokunuyor.

Fotoğraflar tam olarak enformasyon vermekten çok verirmiş gibi duruyorlar. Bu anlamda da, Serralongue’un fotoğrafları, belgesel niteliğini taşımalarına rağmen, onun açısından gelişen bu bakışın aynı zamanda öznellikleri ortaya koymak bakımından ne kadar perspektivist olduğunu da bize gösteriyor. Serralongue seyahat ediyor, ülke ülke gezerek, enformasyon toplumunun içinden bu tartışmaların kalbine doğru bakma istencini bize gösteriyor. Virtüellik taşıyan fotoğrafları, geleceğe ve oluşa açık bir şekilde anlamlanmayı bekliyor. Zaman geleceğini bekliyor. Gelecek olay veya oluşa doğru yönlenme Serralongue fotoğraflarının anlamına yerleşiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT