2016 F1 Grand Prix of Europe, Baku

Tarihler: 19 Haziran 2016 Pazar ~ 19 Haziran 2016 Pazar 19 Haziran 2016 23:59

Yer: Baku City Circuit

Ücret: -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2016 ~ Haz 19, 2016
17-18-19 Haziran tarihlerinde, Azerbaycan'ın başkenti Bakü, 2016 yılı Avrupa Formula 1 Grand Prix'ine ev sahipliği yapacak.

"Hızlı, heyecan verici ve harikulade… Bu üç kelime 2016 FIA Formula 1 şampiyonası takvimine yeni eklenmiş, 2016 yılı Avrupa Formula 1 Grand Prix'ini tarif ediyor.

Bakü şehrinde özel olarak inşa edilmiş yol boyunca, Bakü'nün manzaralı sokaklarında  F1 arabalarının yarışmasını seyretme imkanı bulacaksınız.

Altı kilometre civarında olan, 20 yan sokaklı yolu arabaların 51 dakikada geçmesi bekleniyor. Arabaların potansiyel hızının saatte 340 km'e ulaşacağı, bununla da bu yarışmanın mevcut F1 takviminde en hızlı sokak yolu olacağı öngörülmüştür.

Bu yüzden, Bakü'nün deniz kıyısındakı bulvar alanına yakın geçen ve arabaların tam hızla giderek iki kilometrelik tek taraflı yol yeni yarışmanın en ilginç sahnelerinden biri olmak üzere, gerek yarışmayı canlı şekilde, gerekse de kendi evlerinde seyreden on milyonlarla seyirci için inanılmaz görüntü oluşturacaktır.

Formula 1 Avrupa Grand Prix’i yarışması süresince, haftasonu tüm biletli seyirciler  için  non-stop eğlence düzenlenecektir. Bu programda dünya düzeyinde eğlence ve sahne performansları ve çocuklar için etkinlikler yer almaktadır. Tüm bu eğlenceler esrarengiz Hazar  denizi kıyısında bulunan Bakü bulvarı'nın hudutları dahilinde yapılacaktır.

17 Haziran Cuma gecesi Chris Brown, dinamik şovlarıyla, muhteşem eğlence ve spor bayramının açılışını yapacak.

18 Haziran Cumartesi gecesi Enrique Iglesias, en popüler şarkılarıyla dinleyicilere muhteşem bir gece yaşatacak.

19 Haziran Pazar günü, sonuncu arabanın finiş hattını geçmesinden birkaç saat sonra, dünya müziği yıldızlarından biri olan Pharrell Williams, 2016 Avrupa Formula 1 Grand Prix'ini kapatmak için sahneye çıkacak."

2016 yılı Avrupa Formula 1 Grand Prix, 3 gün boyunca izleyicilere eşsiz bir görsel şov yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT