Babylon Soundgarden Çeşme

Tarihler: 30 Ağustos 2014 Cumartesi ~ 30 Ağustos 2014 Cumartesi 10:00

Yer: Babylon Çeşme

Ücret: Plaj+Festival (Kapı Açılış 10:00) - 101.00 TL Festival (Kapı Açılış 17:00) - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Aya Yorgi Koyu, 35930 Aya Yorgi Çeşme İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 30, 2014 ~ Ağu 30, 2014

Deniz, güneş, müzik ve plaj keyfini bir arada sunan Babylon Soundgarden Çeşme ile 30 Ağustos'ta yaz sezonunu kapatmaya hazır olun!

Gündüz plaj ve müziğin keyfini bir arada yaşamak isteyenler için 15.00'ten itibaren Red Bull Music Academy Sahnesi DJ'leri Hey Douglas, Tufan Demir, Ahu, Da Poet ile başlayacak festival; gece olduğunda Ana Sahne'de Erol Alkan ve Gramatik, Almanya'nın ikonik elektronik müzik şirketlerinden Kompakt'ın sahnesinde Kölsch, Robag Wruhme, Tobias Thomas, Reinhard Voigt ve Coma performansları ile büyük bir partiye dönüşecek.

Radyo Babylon DJ'lerinin müzikleriyle Pasifik Lounge, güneşi batırırken başlayacak barbekü partisi, voleybol turnuvası, plaj aktiviteleri ile tüm güne yayılacak festival; gündüz katılımcıları için festival ve plaj, sadece akşam katılmak isteyenler için festival bileti olarak satışta...

Ana Sahne:

Erol Alkan
Kıbrıs kökenli Londra doğumlu DJ ve prodüktör, hiç şüphesiz elektronik müzik dünyasındaki en yaratıcı isimlerden biri... Müziğe her noktadan dokunmuş, farklı tarzları benimseyip üretmekten asla vazgeçmemiş olan sanatçı, 1997 yılında Londra'da açtığı ünlü indie kulübü Trash'in getirdiği büyük başarının ardından kurduğu plak şirketi Phantasy ile elektronik müzik sahnesine kattığı yeni isimler ve Justice, Daft Punk  ve MGMT gibi sayısız isme yaptığı remix'leri ile adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Bugüne kadar Ultra, Melt!, Sziget, Hideout, Exit, Pitchfork, Electric Zoo ve daha birçok festivalde sahne alan Erol Alkan, Babylon Soundgarden Çeşme'de kitleleri dans ettirmeye devam edecek!

Gramatik
Küçük yaşlarda dinlediği blues, caz ve funk müziğin etkilerini yaptığı house, techno ve drum n bass parçalarında hissettiren Slovenyalı prodüktör Gramatik, ilk kez ülkemizde live performans sergilemek üzere Babylon Soundgarden Çeşme'de! Tek bir türe bağlı kalmayan parçaları hip hop ritimleriyle harmanlayarak Street Bangerz albüm serisini yayımlamaya başlayan müzisyen, chill out listelerinde en üst sıralara yükseldi. Pretty Lights'ın desteğini alan sanatçı son yıllarda "#digitalfreedom" EP'si ve son albümü The Age Of Reason'ı yayınladı. 

Kompakt Sahnesi:

Kölsch
Jeff Mills ve Derrick May'e olan hayranlığıyla techno'yu arzuladığı noktaya getirmek için Kölsch projesine başlayan Rune Reilly Kølsch, techno müziğin titreşimler ve melodilerle insan bedenini harekete geçirmesi gerektiğini düşünüyor. Büyük ses getiren son albümü "1977" ile mimimal techno devi Kompakt ailesine katılan Danimarkalı DJ ve prodüktör, birbirinden hareketli parçalarıyla dans etmeden duramayacağınız eğlence dolu bir gece için Babylon Soundgarden Çeşme'de olacak.

Robag Wruhme
90'lardan beri elektronik müzik sahnesinde olan Robag Wruhme, kariyerine chill out DJ'i olarak başladı. Monkey Maffia ile oluşturduğu Wighnomy Brothers projesi ile deep house, minimal techno, caz, ve soul parçalardan oluşan mixleri ve özgün deep house çalışmalarıyla Almanya'da büyük ilgi topladılar. Diskografisi oldukça geniş olan Wruhme, birçok çalışmasını Kompakt'tan yayımladı. Wruhme, Paul Kalkbrenner ile olan çalışması ve Moderat'ın "Bad Kingdom" şarkısına yaptığı remix'i ile dans müziğine yenilik katmaya devam ediyor.

Tobias Thomas
Kompakt'ın ilk günlerinden beri üyesi olan ve eski SPEX editörü Tobias Thomas, Michael Mayer ve Superpitcher ile Köln'ün ünlü Studio 672 kulübünde haftalık Total Confusion geceleri için ev sahipliği yapmasıyla yıllarca adından sözettirmeyi başardı.

Reinhard Voigt
Kompakt'ın gelişimine büyük katkısı olan Reinard Voight minimal techno pop parçalarıyla ve duyulabilecek en büyük etkiyi bırakan techno müzikleriyle dans pistini yerinden oynatmaya geliyor!

Coma
Sahnede gitar ve synthesizerlarla performanslarını sergilemeleri ile dinleyici kitlesinin beğenisini hızlıca toplayan Marius Bubat ve Georg Conrad’tan oluşan ikili, kulüp kültürüyle canlı performansın arasındaki bariyerleri yıkmanın bir yolunu bulmayı başardı. Coma, eğlenceli ritimleriyle Babylon Soundgarden Çeşme'de!

Red Bull Music Academy Sahnesi:

Hey Douglas
70'li yılların psychedelic, funk ve soul şarkılarını günümüz cilası ile süsleyip tekrar düzenleyen VEYasin, "Hey Douglas" çatısında topladığı bu çalışmaları dinleyicilerle buluşturmaya, festivale farklı bir renk katmaya geliyor.

Tufan Demir
Sónar ve c/o Pop festivallerinde sahne alan İstanbullu müzisyen, setlerinde house ve disco parçalara yer veriyor. "Back To Fine" parçasının Creamfields 2010’da Joris Voorn tarafından açılış parçası olarak seçilmesi, uluslararası başarısını gözler önüne seriyor.

Ahu
İstabullu sanatçı ve DJ, Dinamo FM'de yaptığı programı ve Türkiye'nin en iyi elektronik müzik etkinliklerinde sahne almasıyla oldukça ilgi çeken bir isim... Flying Lotus ile yaptığı çalışmasıyla adını dünyaya duyuran Ahu, Babylon Soundgarden Çeşme'de Red Bull Music Academy sahnesinde!

Da Poet
Türkiye'nin en yetenekli beatmaker'larından biri olan Da Poet, Türk hip hop müziğinin içinde 10 yıldan fazla bir süredir aktif bir şekilde yer alıyor. İstanbullu müzisyen geçtiğimiz sene Tektosag Records'tan yayımladığı "Beattape" albümüyle büyük beğeni topladı. Babylon Soundgarden Çeşme'de kendinizi Da Poet'in ritimlerine bırakın!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Plaj+Festival biletleriyle girişler, 10:00'dan itibaren yapılacaktır.
- Festival biletleriyle girişler, 17:00'dan itibaren yapılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT