Dora Schwarzberg - Tuncay Yılmaz - İKSEV Yıldızları

Tarihler: 05 Temmuz 2014 Cumartesi ~ 05 Temmuz 2014 Cumartesi 21:30

Yer: İzmir Ekonomi Üniversitesi

Ücret: 1. Kategori - 60.00 TL 2. Kategori - 40.00 TL İndirimli - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2014 ~ Tem 5, 2014

Orhun Orhon şefliğindeki İKSEV Oda Orkestrası, Sahne Gençlerin konseriyle İKSEV Yıldızları katılımıyla 28. Uluslararası İzmir Festivali kapsamında 5 Temmuz'da İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde sahne alıyor.

Keman: Dora Schwarzberg, Tuncay Yılmaz
Şef: Orhun Orhon Piyano: Gökhan Aybulus
Keman: İKSEV Yıldızları

28. Uluslararası İzmir Festivali keman ustalık yıldızları festival sahnesinde...

Türkiye'den ve her ülkeden yetenekli genç müzisyenleri bir araya getirerek onlara uluslararası ustalarla çalışma imkanı sağlamayı, bilgi ve ufuklarını genişletmeleri yolunda evrensel bir tecrübe kazandırmayı amaçlayan 28. Uluslararası Keman Ustalık Sınıfı 2014, genç yetenekler için benzersiz bir ödül sunuyor. İKSEV, bu yılın "Yıldız Öğrenci"lerine 28. Uluslararası İzmir Festivali’nin sahnesini açıyor. 

2-5 Temmuz 2014 tarihleri arasında Dora Schwarzberg, Tuncay Yılmaz, piyanist Doç. Gökhan Aybulus yönetiminde yapılacak Uluslararası Keman Ustalık Sınıfı'na katılan ve çalışmalar sonunda yıldız seçilen genç yetenekler, 28. Uluslararası İzmir Festivali’nde konser verecek. Ve kariyerlerinin başında Sinfonia Varşova, Martha Graham Dans Tiyatrosu, Yo Yo Ma gibi dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı Uluslararası İzmir Festivali programında, ustaları Dora Schwarzberg, Tuncay Yılmaz ve piyanist Gökhan Aybulus ile birlikte yer alacak. 

İKSEV Uluslararası Keman Ustalık Sınıfı 2014, katılımcı genç kemancılara henüz kariyerlerinin başında bulunmaz bir fırsat sunacak. İKSEV ustalarının “Yıldız Öğrenci” seçtiği katılımcılar 28. Uluslararası İzmir Festivali’nde piyanist Gökhan Aybulus eşliğinde resital verme şansı yakalayacak. Avrupa Festivaller Birliği’nin (EFA) en prestijli üyelerinden biri olan Uluslararası İzmir Festivali, “Sahne Gençlerin” konseriyle, uluslararası bir ustalık sınıfından beklentilerin ötesine geçerek, gençlere unutamayacakları bir deneyim yaşatacak.

- Konsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır.
- Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.
- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur.
- Satın alınan biletler, etkinliğin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri konser gününe kadar gerçekleştirilmelidir.
- Elde olmayan nedenlerle gerçekleşen mekan değişikliğinde, yeni mekanda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlanacaktır. Mekan değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Elde olmayan nedenlerden ötürü festival programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT