Grammy Ödüllü Kuartet Bodrum'da - Kronos Quartet

Tarihler: 14 Temmuz 2015 Salı ~ 14 Temmuz 2015 Salı 21:00

Yer: Antik Taş Ocağı

Ücret: 1. Kategori - Tam 60.00 TL, Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fahrettin Altay Sk. Koyunbaba Gümüşlük Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2015 ~ Tem 14, 2015

Grammy ödüllü topluluk Kronos Quartet, 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında Antik Taş Ocağı'nda sahne alıyor.

"Grammy Ödüllü Kuartet Bodrum’da!"
Kronos Quartet (ABD)
David Harrington: Keman
John Sherba: Keman
Hank Dutt: Viyola
Sunny Yang: Viyolonsel

Kronos Quartet, kurulduğu 1973'ten beri yeni eserlerin önde gelen seslerinden biri oldu. Kendine özgü müzik vizyonunu, cesur deneysel tarafıyla harmanlayan grup, benzersiz bir ifade gücü kazandı ve tüm dünyada dinleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Kendisi için 400'den fazla eser besteleyen ve düzenleyen Kronos Quartet; Shostakovich, Webern, Bartok ve Ives'den, Astor Piazolla, John Cage, Raymond Scott ve Howlin Wolf'a kadar uzanan çok geniş bir repertuvara sahip... Kronos Quartet; Terry Riley ve Henryk Gorecki gibi günümüzün en yetkin isimlerinin yanı sıra Zimbabve, Polonya, Meksika, Avustralya, Japonya, Arjantin ve Azerbaycan'a dek dünyanın farklı yerlerinde en yenilikçi bestecilerle çalışıyor. Dörtlü halen, John Adams, Franghiz Ali-Zadeh, Diamanda Galas, Osvaldo Golijov, Ben Johnston, Steven Mackey, Arika Nishimura, GAbriela Ortiz, P.Q. Phan, Steve Reich, Somel Satoh, Peteris Vasks ve GuoWenjing'in de içinde bulunduğu birçok besteciyle işbirliği içinde oldu.

Kronos Quartet, San Fransisco ve New York'un da içinde olduğu birçok şehirde ve her yıl çıktığı turnelerde Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avrupa, Japonya, Meksika, Güney Amerika, Yeni Zellenda, Rusya, Hong Kong ve Avustralya’da konser salonları, kulüp ve caz festivallerinde, 100'den fazla konser verdi. Son turnelerinde, Amsterdam Concertgebouw, Kennedy Center, Montreux Caz Festivali, Brooklyn Müzik Akademisi, Moskova Tchaikovsky Konser Salonu, Sidney Opera Binası, Tanglewood, Londra Kraliyet Konser Salonu, Buenos Aires Teatro Colon, La Scala, Paris Şehir Tiyatrosu ve Chicago Konser Salonu'nda konserler verdi.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır.
- PDF bilet uygulaması vardır. Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız.
- Öğrenci indiriminden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir öğrenci kimliği ibraz etmesi zorunludur.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimleri yalnızca perakende satış noktalarından indirim ile ilgili kartın ibraz edilmesi halinde uygulanacaktır.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimlerinden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde yararlandığı indirime ilişkin kart ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT