`8 Kadın` Dünya Kadınlar Günü’nde!

Tarihler: 08 Mart 2007 Perşembe ~ 08 Mart 2007 Perşembe 8 Mart perşembe, 20:00 - Saat: 20:0

Yer: SGM Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: http://sgm.sabanciuniv.edu/

Adres: Orhanlı 34956 Tuzla-Istanbul Tuzla İstanbul

Telefon: 216 483 9026

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2007 ~ Mar 8, 2007

“8 Kadın” Dünya Kadınlar Günü’nde!
Sabancı Üniversitesi Tiyatro Klübü, “8 Kadın” isimli oyunlarını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde sahneleyecek. Böyle önemli bir günde sahnelenecek olan oyun, tüm tiyatroseverlere açık olacaktır.

Çalışmalarına başladığı günden itibaren gerek üniversite içinde gerek dışında birçok yerde sahne almış olan oyun, 1950’li yıllar Fransa’sında bir Noel arifesinde geçmektedir. Karlarla kaplı tenha bir bölgede görkemli bir malikanede kutlamalar için hazırlanan varlıklı bir aile, bir sabah beklenmedik bir olay yaşar. Ailenin reisi kendi odasında ölü olarak bulunur. Katil evde bulunan ve kurbanın hayatındaki 8 kadından başkası olamaz. 8 Kadının hepsi şüpheli, hepsinin bir nedeni var, hepsinin bir sırrı var..

Polisiye ve kara mizah üzerine kurulu olan oyun, sekiz kadın oyuncudan oluşup rejisinden dekor ve kostüm tasarımına, ışık ve müziğinden yönetmenliğine kadar herşeyi kendi çabalarıyla gerçekleştirmiştir. Kadın hak ve özgürlüklerinin korunduğu, “kadın” ın dünyanın heryerinde bir “birey” olarak eşit haklarla sosyal hayata katılabildiği bir dünyanın hayalini kuran ve bu hayallerini tiyatro sahnesinde gerçekleştirme fırsatı bulan 8 kadın oyuncu, bu duyarlılığı paylaşan tüm tiyatroseverleri 8 mart günü Sabancı Gösteri Merkezi’ne beklemektedir.

Yönetmen: Sibel Karadağ
Oyuncular: Hülya Demir, Sibel Karadağ, Doğa Tuğçe İslam, Meryem Kösehasanoğulları, Sinemis Temel, Ceylan Alemdar, Esin Uyar ve Işın Hazal Açıkgöz.
Reji Asistanı: Duygu Karaoğlan
Ses Tasarımı: Ömer Çavuşoğlu
Işık: Kürşat Gürbüz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT