15. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali & 4. Uluslararası Tiyatro Olimpiyatları

Tarihler: 05 Haziran 2006 Pazartesi ~ 06 Haziran 2006 Salı 11 Mayıs-6 Haziran 2006 - Saat: 12:0

Yer: Çeşitli mekanlar

Ücret: 10-90 YTL.

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi için: http://www.iksv.org/tiyatro/

Adres: İstanbul Kültür Sanat Vakfı-İKSV: İstiklal Caddesi 146 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 334 07 77 (İKSV)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2006 ~ Haz 6, 2006

BİLET SATIŞLARI
15. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali ve 4. Uluslararası Tiyatro Olimpiyatları’nın biletleri 15 Nisan Cumartesi günü saat 11.00’den itibaren Biletix satış noktaları, www.biletix.com ve Biletix çağrı merkezi (216) 556 98 00 üzerinden ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın Beyoğlu’ndaki merkezinden (İstiklal Caddesi No:146, Beyoğlu) satışa sunulacak.
15. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali ve 4. Uluslararası Tiyatro Olimpiyatları’nın biletleri 19 Nisan Çarşamba gününden itibaren 10.00 – 18.00 saatleri arasında AKM gişesinden alınabilecek.
Biletix satış noktalarında ve İKSV’deki gişeden yapılan bilet alımlarında kredi kartı da geçerli olacak.

BİLET FİYATLARI
15. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali ve 4. Uluslararası Tiyatro Olimpiyatları’nda bilet fiyatları 10.-YTL ile 90.-YTL arasında değişiyor. Her gösteride tam biletlerin yanı sıra öğrenci ve 65 üstü izleyiciler için indirimli bilet de satılacak.

İSTANBUL’DA BÜYÜK TİYATRO BULUŞMASI
4. ULUSLARARASI TİYATRO OLİMPİYATLARI ve 15. ULUSLARARASI İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ KAPSAMINDA YAPILIYOR


İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından AYGAZ ve OPET sponsorluğunda düzenlenecek olan 15. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali dünya çapında bir tiyatro buluşmasına ev sahipliği yapıyor: 4. Uluslararası Tiyatro Olimpiyatları 11 Mayıs – 6 Haziran tarihleri arasında 15. İstanbul Tiyatro Festivali ile birlikte gerçekleşiyor.

15. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali ve 4. Uluslararası Tiyatro Olimpiyatları’nın açılışı Aya İrini Müzesi’nde gerçekleşecek. Festival süresince kullanılacak diğer mekanlar ise: Atatürk Kültür Merkezi (Büyük Salon, Oda Tiyatrosu, Aziz Nesin Sahnesi), Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi, Enka Oditoryum, Kenter Tiyatrosu, Garaj İstanbul, Fransız Kültür Merkezi, DOT, Ses Tiyatrosu ve Tiyatro Z.

TİYATRO OLİMPİYATLARI VE İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ’NDE NELER VAR
AYGAZ ve OPET’in sponsorluğunu üstlendiği 15. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali ve 4. Uluslararası Tiyatro Olimpiyatları kapsamında 10 ülkeden 60’ın üzerinde gösteri yer alıyor. Uluslararası Tiyatro Olimpiyatları’nda yer alan ülkeler; Türkiye, Yunanistan, İngiltere, Fransa, İsveç, Litvanya, Japonya, Rusya, Belçika ve ABD…

15. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali ve 4. Uluslararası Tiyatro Olimpiyatları’na Türkiye’den katılan tüm topluluklar oyunlarının ilk gösterimlerini Festival kapsamında yapacaklar


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT