Alo, Orası Tımarhane mi?

Tarihler: 01 Kasım 2009 Pazar ~ 01 Kasım 2009 Pazar 01/11/2009 20:00 - Saat: 20:0

Yer: Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 23,00 TL, Öğrenci: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Tiyatro Gişesi

Adres: Akatlar, Beşiktaş Istanbul Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2009 ~ Kas 1, 2009
Özel Tiyatro’dan kahkaha tufanı

“Alo Orası Tımarhane Mi” Bahçelievler Kültür Merkezi’nde sahneleniyor

Püren Group bünyesinde faaliyet gösteren ve Genel Sanat Yönetmenliğini Ercüment Doğan’ın yaptığı Özel Tiyatro, yeni sezona yeni bir oyunla başladı. Özel Tiyatro, yeni oyunu “Alo Orası Tımarhane mi”yle 10 Ekim’den bu yana her hafta sonu Bahçelievler Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor. Beyat, Çeliker ve Özyurt’a ithaf edildi.

Önceki yıllarda oyunda rol alan Türk tiyatrosunun unutulmaz isimleri Bahri Beyat, Metin Çeliker ve Cengiz Özyurt’a ithaf edilen Alo Orası Tımarhane mi, cumartesi günleri 20.00’de, pazar günleri ise 18.00’de sahneleniyor. Tülay Doğan’ın uyarlayıp, yönettiği oyunda, Ercüment Doğan, Nejmi Aykar, Faruk Karaçay, Armağan Kurt, Buket Eker, Figen Özmiş, Özkan Ayalp ve Selda Özen rol alıyor.

Oyunun konusuTürk izleyicisinin daha önce örneklerini sinemada izlediği utulmaz kadrolu Süt Kardeşler adlı filmin tiyatroya uyarlanmış hali, Alo Orası Tımarhane mi’de, bahriye askerleri arasında geçen komik durumlar işleniyor. Temposu hiç düşmeyen 2 perdelik oyunda, kahkahanın da ardı arkası kesilmiyor.< br>

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT