Bahar Noktası

Tarihler: 02 Nisan 2007 Pazartesi ~ 03 Nisan 2007 Salı 2-3 Nisan Pazartesi-Salı Saat 20:00 - Saat: 20:0

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: Salon: (Tam: 6 YTL, İndirimli: 4 YTL.), Balkon (Tam: 5 Ytl. İndirimli: 3 YTL.)

Nereden Alınır: AKM Gişe, Devlet Tiyatrosu gişeleri, www.istdt.gov.tr/, İnternet Şubesi: www.dtgm.gov.tr

Adres: Bahariye Cad. No:39 Adliye yanı, Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 336 12 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2007 ~ Nis 3, 2007

Can Yücel’ in dilimize çevirirken neredeyse yeniden yazdığı eser aşkın insanları düşürdüğü halleri anlatan, düşle gerçek arasında gidip gelen bir komedi.

“ Öyle garip bir meşk ki aşk, en bayağı , en aşağılık şeyleri allayıp pullamaya, yüceltmeye birebir. Eros’u onun için mi acep kör gösterir esatir ? Kanatlı ya, havalanır, uçar gider kafirliğine, gözünün gördüğüne değil de, aklının estiğine.”

Atina Dükü Theseus, Amazonlar Kraliçesi Hippolyta ile evlenmek üzeredir... Egeus, çiftin sarayına gelerek kızı Hermia’yı, kendisinin uygun bulduğu Demetrius ile değil de Lysander ile evlenmek istediği için şikayet eder.Hermia da mecburen sevgilisiyle birlikte en yakındaki ormana kaçar. Gerçi ormanda da işler çok karışıktır. Zira periler kralı Oberon ve periler kraliçesi Titiana’nın arası kıskançlık yüzünden limonidir! Sırf bu yüzden doğanın düzeni birbirine girmiş vaziyettedir. Oberon, kendisini aldattığından şüphelendiği Titiana’yı cezalandırmak için baş uşağı Puck’ı vazifelendirir. Sihirli bir çiçeğin öz suyundan bir solüsyon hazırlar. Bu çok özel iksir kimin gözüne uyurken damlatılırsa, gözünü açtığında gördüğü ilk ‘yaratığa’, adama değil ama yaratığa, deliler gibi âşık olacaktır!

Yazan: W.Shakespeare
Yönetmen: Kubilay Karslıoğlu
Uyarlama: Can Yücel
Rejisör: Murat Karasu
Kostüm: Medine Yavuz
Işık: Yakup Çartık
Müzik: Server Acim
Dans Düzeni: Cihan Yöntem
Reji Asistanları: Aydan Kalınağa - Gizem Tuğan
Oyuncular: Metin Belgin, Sumru Yavrucuk, Mustafa Uğurlu, Kadir Çermik, Umut Demirdelen, Cengiz Baykal, Kubilay Karslıoğlu, Hidayet Erdinç, İşdar Gökseven, Canberk Uçucu, Burak Şentürk, Burak Karaman, Edward Aris, Murat Karasu, Aslı Yılmaz, Ece Özdikici

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT