Bilinmedik Bir Filmden Aşk Sahneleri

Tarihler: 07 Nisan 2006 Cuma ~ 07 Nisan 2006 Cuma 7 Nisan Cuma Saat 21:00 - Saat: 21:0

Yer: Dulcinea

Adres: İstiklal Caddesi, Meşelik Sokak No:20, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 71

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2006 ~ Nis 7, 2006

Düğün planlayıcısı olarak çalışan Maria, George adında yakışıklı bir itfaiyeciyle tanışır ve ona aşık olur. Ancak onu bu aşkta sürprizler beklemektedir. Kagan Karacehennem ve Barış Ger’in yazıp yönettiği, Mümin Mutlu ve Önder Cebeci’nin müziklerini yazıp çaldıkları, muhteşem ve esrarengiz Lale Müldür’ün de çok önemli bir rol aldığı son derece hoş bir mini-müzikal.

Biyografi:
Kaan Karacehennem, sinema okuduktan sonra Istanbul’da reklam filmlerinde çalışmış ve bağımsız filmler çekmiştir. Barış Ger, New York’ta güzel sanatlar okuduktan sonra sergilere katılmış ve performanslar düzenlemiştir. Yakın zamanda Istanbul’a dönmüştür.

BİLİNMEDİK BİR FİLMDEN AŞK SAHNELERİ
Müzikal Bir Olay
Yazan ve Yöneten: Kağan Karacehennem, Barış Ger
Kast: Lale Müldür, Kağan Karacehennem, Barış Ger, Maria, Mümin Mutlu, Önder Cebeci, Tümay Tüzüner, Ozan Adam ve yabancı biri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT