Boğaza Karşı Sihirli Lezzetler

Tarihler: 09 Şubat 2017 Perşembe ~ 09 Şubat 2017 Perşembe 09 Şubat 2017 19:30

Yer: The Ritz-Carlton Istanbul

Ücret: Numarasız Oturmalı - 185.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2017 ~ Şub 9, 2017
Adını zanaatkarların üretimlerini gerçekleştirdikleri yerden esinlenerek aldı, “gerçek yemek” tabirini adında kullanacak kadar da iddialı; Atelier Real Food Restoran, “Boğaza Karşı Sihirli Lezzetler” teması ile hem göze hem de damaklara hitap edecek, 9 Şubat'ta sürprizlerle dolu bir akşam yemeğine ev sahipliği yapacak.

Executive Şef Selami Güleryüz’ün bu geceye özel hazırladığı 5 aşamalı menüsü ve sıra dışı sunumları fark yaratırken, akıl almaz oyunları ile benzersiz gösteriler sunan Sihirbaz Kubilay Tunçer de “Mini Sihir Şovu” ile 9 Şubat akşamını lezzetseverler için hem şaşırtıcı, hem de keyifli bir yemek şölenine dönüştürecek.

The Ritz-Carlton, İstanbul’un “Doğadan Masaya” konseptli restoranı Atelier Real Food, adından da anlaşılacağı üzere tüm dünyada önem kazanan gerçek yemek akımına odaklanıyor ve görüntüde sade, ürünün özüne sadık kalınarak pişirilmiş yemekleri misafirlerin beğenisine sunuyor.

- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.- Organizatör firma, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinliğe almama hakkına sahiptir.- Kokteyl 19:30, - Akşam Yemeği 20:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT