Eyvah!

Tarihler: 22 Şubat 2007 Perşembe ~ 22 Şubat 2007 Perşembe 22 Şubat Saat 20:00 - Saat: 20:0

Yer: Şişli Belediyesi Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 11 YTL / İndirimli: 8,5 YTL

Nereden Alınır: Ticketturk Satış Noktaları, www.ticketturk.com, Ticketturk Çağrı Merkezi: 0212 478 06 00 ve Şişli Kültür Merkezi

Adres: Eski Tiyatro Kare, Abide-i Hürriyet Cad. No:227 / 229 Şişli Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2007 ~ Şub 22, 2007

Üniversiteden yeni mezun olan Ferhat ve Berfin, uzun bir beraberliğin sonucu olarak hayatlarını birleştirirler. Hayat şartları, iş hayatındaki tecrübesizlikleri gibi nedenlerden dolayı evlerine bir arkadaş alırlar. Berkin, konservatuvar tiyatro bölümü öğrencisi, her sanatçı gibi birazcık deli bir adamdır.

Gayet eğlenceli geçen hayatlarının içine bir anda beklenmedik bir aksiyon girer. Karısına çok düşkün, hatta biraz da kılıbık olan Ferhat’ın annesi, ziyaretlerine gelmek için yola çıkmıştır ve Ferhat’ın evlendiğini bilmemektedir. Annesine bu durumu açıklayamayan Ferhat, karısına da bir türlü annesinin geleceğini anlatamaz ve ev arkadaşları Berkin’den yardım ister. İşler tam bu noktada karışır. Ferhat’ın Berkin ile baş başa verip bulduğu çözüm yolunun içine Berfin ve annesi Nergis Hanım karışınca, ev tam anlamıyla tiyatro sahnesine döner!..

Yazan ve Yöneten: Gülşah Özdemir
Oyuncular: Kayhan Koşar, Salih Bademci, Sibel Tomaç, Gülşah Özdemir
Müzik Tasarımı: Kayhan Koşar, Eren Ergen
Efekt Tasarımı: Mehmet Eracar
Reji Asistanı: Songül Demirkıran

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT