“Görünürlük Projesi ’09”da Aşk İçin Yeni Bir Dans Başlıyor!

Tarihler: 10 Ekim 2009 Cumartesi ~ 10 Ekim 2009 Cumartesi 10 Ekim 2009 Saat : 12:00 ve 16:30 - Saat: 12:0

Yer: Avusturya Lisesi

Ücret: Tam: 20 TL, Öğrenci: 10 TL, Sokak Etkinlikleri Ücretsizdir.

Nereden Alınır: www.galataperform.com - www.biletix.com

Adres: İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 243 99 91

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2009 ~ Eki 10, 2009
“Görünürlük Projesi ’09”da Aşk İçin Yeni Bir Dans Başlıyor!

Bu yıl Galata Perform tarafından 5’incisi düzenlenen “Görünürlük Projesi ‘09” kapsamında “Aşkın Işığı” mucizesi yaşanıyor! Dans ile tiyatronun birleştiği, farklı ülkelerden yeni nesil sanatçıların toplandığı, Halit Ergenç’in sesiyle hayat verdiği yeni dans tiyatrosu “Aşkın Işığı”; 10 Ekim 2009, Cumartesi günü saat 12:00 ve 16:30’da Avusturya Lisesi’nde sanatseverlerle buluşacak!

“Aşkın Işığı” oyunu; aşkı için ölümü göze alan bir kahramanın hikâyesi ile başlıyor ve aşkı için yaşamayı seçen bir kartalın savaşı ile devam ediyor. Sözün, müzik ile dansın aşkına büründüğü oyun; her daim güneye iltimas geçen güneş ışınlarının, kuzey için hazırladığı bir sürprizle doruğa ulaşıyor. “Aşkın Işığı”nın, Kuzey Işınları’nın bu mucizevî oyunu ile son bulup bulmadığı sorusunun cevabını ise ancak oyunu izleyenler öğrenebiliyor.

“Görünürlük Projesi ‘09” programı kapsamında yer alan oyunda; Batur Belirdi ve Seda Orsel aşkı yaşatırken, Paul Strachan, Eray Düzgünsoy ve Gülce Özen Gürkan aşkı dinletiyor. Tuğba Özkul’un aşkın dansını kurguladığı “Aşkın Işığı” adlı oyunun; sahnesi Jörn Fröhlich’e, kostümleri Aslı Ersüzer, grafiklerini ve internet sitesinin tasarımı Gül Arguner’e ait. Nazlı Özpay ise “Aşkın Işığı”nın vücut bulmasında destek oluyor. Kendi dallarında deneyimli ve başarılı sanatçılardan oluşan bu ekipten unutulması zor bir aşk şöleni izliyoruz.

Türkiye’de aşkı tartışmasız en güzel anlatan isimlerden Halit Ergenç, “Aşkın Işığı”na sesiyle hayat verirken; “Aşkın Işığı” ateşini ilk yakan, eserin yazarı Pınar Altanoğlu Salman oyunun yönetmenliğini üstleniyor.

Müziğin, şiirin, dansın ve tiyatro sanatının bütünleştiği “Aşkın Işığı”; 10 Ekim 2009, Cumartesi günü Avusturya Lisesi’nde 12:00 ve 16:30 saatlerinde iki seans olarak sahnelenecek. Fantastik öyküsü ile beğeni toplayan gösterinin biletleri Biletix, Galata Perform ve www.galataperform.com adresinden temin edilebilir.

Projeye Destek Veren Kuruluşlar: Galata Perform, Avusturya Lisesi, Avusturya Liseliler Derneği, Beşiktaş Belediyesi, IMA (İstanbul Moda Akademisi), DORE Müzik, Cretum Reklam

Ücretsiz Etkinlikler:
- “Kapanış Kutlaması”
- “Çocuklar İçin Hayat Bilgisi”
- “Beyaz Yanık”
- “1 4 12 3 18 9 16 1 – 15 8 99 3”
- “Made in Şişhane”
- “Guerrilla Lighting”
- “Hayali ve Suretleri”
- “Galata Şarkı – Dizimleri”
- “People as Places as People”

Ücretli Etkinlikler:
- “Üçüncü Evren”
- “Terörist”
- “FRATRES”
- “Aşkın Işığı”
- “Mutant”
- “Elektra”
- “Wordcascades”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT