“HALETİRUHİYE”

Tarihler: 23 Ocak 2010 Cumartesi ~ 23 Ocak 2010 Cumartesi 23 Ocak 2010 - Saat: 21:0

Yer: KargART Kültür Merkezi

Ücret: 15 TL

Nereden Alınır: www.kargart.org ve KargArt Gişe

Adres: Kadife Sokak No 16 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0 216 330 31 51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2010 ~ Oca 23, 2010

Tiyatro Hayal Et ; 1999 yılında İzmir’ de yolları bir tiyatro sahnesinde kesişen Egemen Balkanlı ile Okan Çabalar’ın düşlerini gerçekleştirmeleri sonucunda 2009 yılında kurulmuştur. ‘Haletiruhiye’ oyunu ise on yıl içindeki ortak paylaşımlardan ve Okan Çabalar’ın kalemiyle yer yer gerçek olaylara dayanan kısa oyunlardan oluşmaktadır. Okan Çabalar ve Egemen Balkanlı’nın bu hayali, 2009’un Nisan ayı içerisinde yılların deneyimli Tiyatro Sanatçısı Sumru Yavrucuk’ un yönetimi ve ışığında,‘Yalnız Kadın’ oyunu turnesin sırasında gerçekleşmeye başlamıştır.

Tiyatro Hayal Et; ‘Haletiruhiye’ oyununun yazım aşamasından sonra sancılı bir oyuncu seçim süreci geçirmiş ve sonunda kadrosuna yine İzmir’li oyuncu Suat Ünaldı ile ekibin tek İstanbul doğumlu ve tek kadın oyuncusu Aslı Şahin’ i de katarak Haletiruhiye kadrosunu tmamlamıştır. Yaklaşık 1,5 aylık prova dönemi içerisinde tiyatro sanatçısı Ayça Damgacı ve usta oyuncu Özdemir Çiftçioğlu’nun da yardımlarını alan Tiyatro Hayal Et ‘Haletiruhiye’ kabaresinin prömiyerini 03 Haziran 2009 Çarşamba günü Taksim Old City Comedy Club’da gerçekleştirmiştir.

Yönetmen: Sumru Yavrucuk
Yazan: Okan Çabalar
Oyuncular: Egemen Balkanlı, Okan Çabalar,
Aslı Şahin, Suat Ünaldı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT