Karagöz Müzikali

Karagöz Müzikali

Tarihler: 11 Haziran 2016 Cumartesi ~ 11 Haziran 2016 Cumartesi 11 Haziran 2016 21:30

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Ücret: Sınırlı sayıda "1 Bilet Alana 1 Bilet Hediye" kampanyası vardır.1. Kategori - 150.00 TL - Tükendi2. Kategori - 100.00 TL3. Kategori - Tam 75.00 TL Öğrenci 58.25 TL4. Kategori - Tam 50.00 TL Öğrenci 38.75 TL5. Kategori - Tam 30.00 TL Öğrenci 23.50 TL 1. Kategori - 2. Kategori - 3. Kategori - 4. Kategori - 5. Kategori -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2016 ~ Haz 11, 2016
Sınırlı sayıda "1 Bilet Alana 1 Bilet Hediye" kampanyası vardır.

Karagöz Müzikali, 11 Haziran'da Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi'nde izleyicisiyle buluşuyor.


"Karagöz yüzyıllar sonra müzikal ile hayat buldu.
Yüzyıllardır gölge oyununda yaşananlar,
Şimdi, usta tiyatrocularla kimliğe büründü.
Hem büyükler, hem çocuklar için, 
7'den 77'ye müzikal komedi, bir kültür şöleni.

Ülkemiz müzikal tarihinde bir klasik.

Bir kültür mirasıdır Karagöz. 600 yıllık köklü bir geçmişin birikimiyle inatla yaşamasını bilmiş gerçek bir kahramandır Karagöz. Lafını esirgemeyen, doğru bildiğinden şaşmayan tavırlarıyla, saflığın ve kendiyle barışık olmanın simgesi haline gelmiş bir umuttur Karagöz ve hiç durmadan gezinen bir zaman yolcusudur.

Tarihe tanıklık eden, yaşadığı her çağın hakkını veren, gölge perdede asırlardır hikayelerini anlatan Karagöz, bu çağın da hakkını vermek adına meşakkatli bir hazırlık sürecinden sonra hazır. Karagöz, kadim dostu Hacivat’ı, çeşitli ırk, din, kültürlerden arkadaşlarını da yanına alarak kendi müzikalinde sahneye çıkıyor. Karagöz Müzikali, eski bir dostu yeniden bizlerle buluşturuyor.

Karagöz yaşıyor. Nereden geldiği ile değil, nereye gideceği ile ilgileniyor. Gölgesini de yanına alıp yola koyuluyor şimdi. Yıllarca sürecek kahkaha tufanlı bir serüvenin temelleri atılıyor, büyük bir heyecanla. Karagöz, yaşadığını tüm dünyaya duyuruyor. Tarih, ebediyetin fotoğrafını çekiyor ve o karede Karagöz zaman yolculuğunun şimdiki durağından gülümsüyor. Zamandan topladığı tüm ışıkları biriktirip saçıyor Karagöz olduğu her yerde. Bize de bu ışıktan nasiplenmek düşüyor. 

Karagöz’ü özlediniz, biliyoruz. Haydi gelin hep birlikte bu müzikalle hasret giderelim."

- Öğrenci bileti sadece 3. - 4. ve 5. kategorilerde geçerlidir. Öğrenci bileti alan seyircilerin, etkinlik girişinde öğrenci kimliklerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT