Kediler ve Fareler Mutfağı - Çocuk Oyunu

Tarihler: 27 Şubat 2011 Pazar ~ 27 Şubat 2011 Pazar 19–20 ve 27 Şubat 2011 - Saat: 12:0

Yer: Beşiktaş Kültür Merkezi

Ücret: Beşiktaş Kültür Merkezi Gişesi

Nereden Alınır: Ücretsiz

Adres: Has Fırın Caddesi No. 75 80690 Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 236 18 18

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Şub 27, 2011 ~ Şub 27, 2011

Geçtiğimiz aylarda Bremen Mızıkacıları ve Oz Büyücüsü ile İstanbullu çocuklarla buluşan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, sömestr tatilinde yeniden İstanbul’da. Çocuklar, 12–13, 19–20 ve 27 Şubat’ta Beşiktaş Kültür Merkezi’nde Kediler ve Fareler Mutfağı ile ilk dönemin stresini atarak doyasıya eğlenecek.

Mehmet Zorlu Vakıf tarafından, Türkiye’nin dört bir yanındaki çocukları tiyatro ile tanıştırmak amacıyla 2003’de kurulan Zorlu Çocuk Tiyatrosu bir kez daha İstanbul’a geliyor. Zorlu Çocuk Tiyatrosu 12–13, 19–20 ve 27 Şubat tarihlerinde Beşiktaş Kültür Merkezi’ndeki Kediler ve Fareler Mutfağı oyunu ile çocukların sömestr tatiline neşe katacak. Saat 12:00’de çocuklarla buluşacak olan oyunun ücretsiz davetiyelerini, Beşiktaş Kültür Merkezi gişesinden temin etmek mümkün.

Yardımsever ve sevecen Gümüşkepçe’nin sahip olduğu mutfağın bir fare tarafından soyulmasının ardından komşu mutfağın sahibi huysuz Kırıkçatal’ın kedisi Yorgunpençe farenin peşine düşer. Kentin en beğenilen çocukevlerinin sahibi Bayan Gülücük’ün çocuklarına lezzetli ve sağlıklı yemekler yapacak bir aşçı bulmak için Papatya Sokağı’na gelmesiyle olaylar başlar.

Kediler ve Fareler Mutfağı çocuklara, iyi iş yapmak için önce iyi insan olmak gerektiğini ve sahtekarlıkla hiçbir işin halledilemeyeceğini öğretiyor. Müzik ve danslarla süslene oyun ayrıca; emek harcanmadan başarılı olunamayacağını da vurguluyor.

Hedef 500 Bin’e Yakın Çocuğu Tiyatro İle Tanıştırmak

Bugüne kadar 400 bin’den fazla çocuğa tiyatronun büyülü dünyasının kapılarını açan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, yeni sezonda Kediler ve Fareler Mutfağı, Bremen Mızıkacıları ve Oz Büyücüsü oyunlarını 100 defa sahneleyecek. Tiyatro, 8. sezonunda gideceği 32 ilde 80 bin çocuğa daha ulaşmayı hedefliyor.

Zorlu Çocuk Tiyatrosu, sergilediği dünya klasikleri ile Anadolu’nun dört bir yanındaki çocukları tiyatro ile tanıştırmaya devam edecek.

Zorlu Çocuk Tiyatrosu hakkındaki detaylı bilgilere ve turne programına www.zorlucocuktiyatrosu.com adresinden ulaşmak mümkün.

Yöneten: Gaye Cankaya
Yazar: Haluk Işık
Dekor Tasarım: Malike Başkan
Kostüm Tasarım: Funda Çebi
Müzik: Fatih Ihlamur
Koreografi: Deniz Uluk

Oyuncular:
Fare: Duygu Yılancı
Kedi: Ertürk Erkek
Kırıkçatal: Kemal Erdurak
Gümüşkepçe:Emin Önal
Bayan Gülücük: Dilek Demir
Anlatıcı: Damla Kahraman

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

KEDİLER VE FARELERİN MUTFAĞI TİYATROSUNU İZLEMEK İSTİYORUM.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT