Meyhanede

Tarihler: 31 Mart 2015 Salı ~ 31 Mart 2015 Salı 20:30

Yer: Harbiye Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 78.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cumhuriyet Caddesi No: 179 Şişli İstanbul

Telefon: 0532 557 94 57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2015 ~ Mar 31, 2015
Meyhanede

1899 yılında bir Ermeni meyhanesini konu edinen Meyhanede, Mayıs'da Harbiye Sahnesi'nde...

Bir Ermeni meyhanesinde, o zamanlar kimsenin kimseyi hor görmediği, din ve dil ayrımı yokken herkesin "biz" dediği dönemlerde yaşanmış olması olası bir sohbetin tam arasında kalıyorsunuz. Seyirci olma şansınız yok. Orada kadeh kaldıran bir külhani ya da madam sizsiniz! 1899'a hoş geldiniz!

Meyhanede'yi izlemeye geldiğinizde fuayede salataları yapmakta olan ve kocasından dayak yemiş Mina Hanım'a rastlayacaksınız. İçeride acem garson Araş, yarım Türkçesi ile siparişinizi alıyor. Moşe efendi henüz hariciyedeki odasının ampulünü söndürmemiş, az sonra çıkıp gelecek. Ketum, kahvede son eli oynuyor. Külhani Davut ise belinde saldırma, salınarak yolda... Meyhaneye geliyor. Az sonra sahneye kimler gelecek kimler... Rosa, kocasını tutup kulağından meyhaneye getirip hesap soracak. Niko, hem katil hem romantik; hüznünü taşıyacak meyhaneye... Kakmacı Gabriyel usta, her zamanki gibi huysuz... Aris'in direkler arasından getirdiği sihirbaz Kirkor yaptığı numaralarla Davut'u deli edecek.

Bayanlar baylar, madamlar kokonalar, hepsi bu oyunda... Daha kimse Neslihan Yargıcı'nın da meyhaneye sığınacağını bilmiyor henüz. Ve canlanacak anılarında kimlerin hayallerinin sahneye geleceğini... Arkasından sahnede Anuş, Vartanuş ve Nika, Kevork'un yosması, yosmanın ölmüş babası derken sahne dolup taşıyor. Başka bir hayata hoş gelmişsiniz. Şöyle buyurun içeri… Tekrarı yoktur çünkü sahnede atılan bir adımın…



- Oyun öncesinde peynir ve içecek ikramı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT