Mutluluğun Adresi Çocuk Şenliği

Tarihler: 02 Ekim 2016 Pazar ~ 02 Ekim 2016 Pazar 02 Ekim 2016 10:00

Yer: Life Park

Ücret: 0-12 yaş katılım ücretsizdir. - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı / Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2016 ~ Eki 2, 2016
Çocukları gülümsetebilmeyi kendilerine esas alan Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği bu yıl Geleneksel Çocuk Şenlikleri’nin 3.'sünü düzenliyor.

"2 Ekim 10:00- 18:00 saatleri arasında Life Park’ta yapılacak olan Şenlik, destekçimiz boogy the event company tarafından gerçekleştiriliyor.


“Sen Yoksan Bir Eksiğiz” sloganıyla var olan Dernek, bu şenlikte “Çocuklarımızla Çocuk olmaya Var mısınız?” diyor ve herkesi bu eğlence dolu güne davet ediyor.

Algida, Haribo, Lipton, Twigy, Happy Nest, Kayla Kids, Mac Cosmetics, Pia Bebe, Loco Entertainment Refresh’in ve Woohoo gibi ünlü markaların da katılım gösterdiği şenlik saat 10:00’da çocuklar için sabah sporu  aktivitesi ile başlayacak.

Ardından Atölye çalışmaları ile şenlik daha da renklenecek: Saç örme/boyama, marangozhane, yüz boyama, tshirt boyama, Photo shotter (etkinlik boyu çekilen fotoların katılımcılara özel çerçeveli dağıtımı), çocukların reflexlerine kuvvet kazandıracakları eğlence Junior Reflex, rengarenk çiçek ve tohumların birleştirilerek gerçekleştirileceği atölye çalışması Tohum Bombası gibi bir çok eğlenceli aktivite ile gün boyu çocuklarımız gülümseyecek.  Aynı zamanda sürpriz sahne performanslarıyla ve konserler ile beraber Şenlik coşkuya ulaşacak.  Şenlikte Şef Masis Aram Gözbek yönetiminde Boğaziçi Gençlik Korosu da çocuklarımızın yanında olacak. 

Bunun dışında oyun parkları oluşturulacak ve gün boyu çocukların keyifli anlar geçirmesi sağlanacak. 150’ye yakın sosyal kurumlardan otistik, down sendromlu ve özel kardeşlerimizin de katılacağı bu şenlikte, tüm çocuklarla beraber eğlenceli vakit geçirilirken aynı anda farkındalık da yaratılacak.

Şenlik alanında çocuklar eğlenirken ailelerin de keyifli ve kaliteli zaman geçirebileceği alanlar oluşturulacak. Yeme-içme standları, çeşitli alışveriş standları yer alacak.

Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Gönüllüleri tarafından planlanan ve eğlence için gün sayılan bu organizasyona büyük ilgi ve katılım bekleniyor...


Boğaziçi Gençlik Korosu

Boğaziçi Gençlik Korosu, edindiği sayısız başarı, yürüttüğü ve yer aldığı sıra dışı, yenilikçi projeler ile Türkiye’de koro kültürünün yaygınlaşmasında öncü kabul edilen “Dünya Şampiyonu” Boğaziçi Caz Korosu bünyesinde Şef Masis Aram Gözbek tarafından Eylül 2014’te kurulmuştur.

Ülkemizde koro müziği bilincinin daha da gelişmesi ve çok sesliliğin bir ortak değer haline gelmesi yolunda atılmış önemli bir adım olarak ortaya çıkan koro, 15-20 yaş arası gençlerden oluşan 45 kişilik dinamik kadrosuyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. İlk iki sezonunda Türkiye’nin farklı şehirlerinde 50’ye yakın konserde ve çeşitli festivallerde sahne alan bu dinamik koro, başlatmayı planladığı çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle de öncü olmayı ve toplumun bu alandaki farkındalığını arttırmayı hedeflemektedir.

Boğaziçi Gençlik Korosu, şu sıralar yoğun konser programını sürdürmekte; çeşitli özel projeler, yurt içi ve yurt dışında katılmayı planladığı festivaller için hazırlıklarına devam etmektedir."

Ödüller:
. Entonasyon, Homojenlik ve Koro Tınısı Başarı Ödülü - 2. İzmir Polifonik Korolar Şenliği (2016) 
. Caz / Ritmik Caz Yorumlamada Başarı Ödülü - 21. Türkiye Korolar Şenliği (2016)
. Atatürkçü Düşünce Derneği Özendirme Ödülü - 20. Türkiye Korolar Şenliği (2015)
. Caz / Ritmik Caz Yorumlamada Başarı Ödülü - 20. Türkiye Korolar Şenliği (2015)
. Entonasyon Ödülü - Sansev 3. Uluslararası İstanbul Çok Sesli Korolar Festivali (2015)


0-12 yaş katılım ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT