Olmuş Bi`kere

Tarihler: 08 Mayıs 2009 Cuma ~ 08 Mayıs 2009 Cuma 8 Mayıs Cuma Saat: 20.00 - Saat: 20:0

Yer: Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu

Ücret: Tam: 21 TL, Öğrenci: 16 TL

Nereden Alınır: Ticketturk Satış Noktaları, www.ticketturk.com, Ticketturk Çağrı Merkezi: 0212 478 06 00 ve Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu gişesi

Adres: Abide-i Hürriyet Cad. Şişli Adliyesi Yanı, Şişli Şişli İstanbul

Telefon: 0212 478 06 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2009 ~ May 8, 2009

Yaşam koşturmacası içinde yüzümüzdeki gülümsemeyi eksik etmeden durabilmektir mizah. Bazen en hüzünlü anlarımızda bile o güçlü sesini hiç çekinmeden yükseltir ve içimizdeki kahkahalara hayat verir.

Tiyatro Birileri’nden Barbaros Uzunöner, yaşam denen tiyatrodan damla damla süzdüğü kahkahalarını sahne denen dünyaya taşıyor. Tek kişilik gösterisinin adı, “OLMUŞ Bİ’KERE”… Yani yaşayıp üzerinde pek de durmadığımız, sürekli içinde olup da hiç farkında olmadığımız ne kadar gülünesi halimiz varsa, hepsini bize gösteriyor bu oyun. “Üzülmeyin,” diyor, “olmuş bi’kere”… “OLMUŞ Bİ’KERE”, insanımızın yaparken değil de, izlerken farkedeceği komikliklerle dolu.

Özenli bir dille hazırlanan bu tek kişilik gösteride; tarihimizdeki ilginç olaylar, toplumca yaşadığımız ilginçlikler, edebiyat dünyamızın önemli isimleri ile ilgili mizahi anılar, siyaset dünyasının komik yüzü, futbol dünyasının gülünesi yanları, yurtdışında ülkemiz adına yapılan gözlemlerin aktarılması gibi konular yer alıyor. 2 saat süren gösteri sadece güldürmeyi değil, sosyal sorumluluk gereğince izleyenlerine danışmanlık yapmayı ve onları bilginin aydınlığına çekmeyi amaçlıyor. “OLMUŞ Bİ’KERE”, tam anlamıyla mizahı ciddiye alan, kahkaha garantili bir güldürü.

OLMUŞ Bİ’KERE

Lâfla yürüyen mizah gemisidir bu... Ve Kaptan-ı Rûya Barbaros’un seyir defterinde yazanlardır izleyeceğiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT