Palavracı ve Dolandırıcı

Tarihler: 06 Eylül 2010 Pazartesi ~ 07 Eylül 2010 Salı 6-7 Eylül Saat: 20.30 - Saat: 20:30

Yer: Garajİstanbul

Ücret: Tam 28,50 TL, İndirimli: 23,50 TL , Öğrenci: 18,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve garajistanbul

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. Kaymakam Reşat Bey Sok. No: 11/A, Galatasaray İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2010 ~ Eyl 7, 2010

İnsanları kandırmanın sosyal hayatın sıradan bir parçası haline geldiği bu günlerde sahtekarlık, inandırıcılığı açısından çok büyük bir ustalik gerektiriyor, özellikle de izleyenlerin daha da yakından gözlemleyebileceği bir mekan olan sahnede sergileniyorsa.

Sahnede bireyi temsil eden bir dolandırıcı, sahneyi paylaştığı baştan aşağı kendisi ile aynı giyinmiş sekiz kopyası ile rekabet halinde, bulunduğu pozisyonu koruyarak sahtekarlıktaki ustalığını konuşturmaya çalışıyor. Talep edilen sadece hilebazlıktaki ustalık değil, aynı zamanda başkalarını yalanlara inandırabilmek için yalanların yeteri kadar inandırıcı bir şekilde sunulması da gerekli. İşin içine biraz da tiyatro girdi mi, yalanların gerçeğe dönüşmesi an meselesi oluyor.

Tüm bunlardan sonra geriye yapılacak tek şey kalıyor: Elinden geldiğince blöf yapmak! Bu iş hem bedensel hem de zihinsel akrobasi gerektiriyor. Sahtekarlar kariyer basamaklarını korkusuzca bir bir tırmanıp ardından serbest düşüşlerle iniyorlar, ama tüm bunlar olurken karizmayı çizdirmemeye devam ediyorlar.

Sloganları ise belli: Düşmek değil önemli olan, önemli olan ayağa kalkabilmek!

Tek bir sloganları var: Düşsem bile ayağa kalkabilirim.

Oyunlar belirtilen saatte başlar. Oyun başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır. Satılan biletler geri alınamaz, değiştirilemez ve erteleme yapılamaz. Öğrenci bileti sahiplerinin girişte kimlik göstermesi zorunludur. Gösteri esnasında her türlü kayıt cihazı kullanılması yasaktır. Yerler numarasızdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT