Panik Atak Mahir Atak

Tarihler: 27 Haziran 2014 Cuma ~ 27 Haziran 2014 Cuma 19:00

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - Tam 23.00 TL, Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. NO:4 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Web: http://http://ifturquie.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2014 ~ Haz 27, 2014

Çağın hastalığı olan panik ataklı karakterlerin durumunu irdeleyen Panik Atak Mahir Atak adlı oyun, 26 Haziran'da Fransız Kültür Merkezi'nde sahneleniyor.

Paris Kültür Sanat sunar...

Yazan: Şerafettin Kaya
Yöneten: Lale Battal Merlet
Oyuncular: Ali İnan, Arzu Durmuş, Atilla Ate, Berivan Koçer, Eda Erdem, Hüseyin Agva, Özgür Vural, Mehmet Akatay, Müge Yalçın, Defne Gürsoy

* Oyun Türkçe'dir. Fransızca üst yazı ile oynanacaktır.

Panik Atak Mahir Atak adlı oyun, çağın hastalığı olan panik ataklı karakterlerin durumunu irdeliyor. Kendini boşlukta hisseden, takıntılarından kurtulamayan, kendinden çıkamayan, kaygılı, endişeli insanların iletişimsizliklerini ele alıyor.

Paris Kültür Sanat oyuncuları tarafından sahnelenen oyun, panik atak rahatsızlığının nedenleri üzerine kurulmuş bir hikayedir. Panik Atak Mahir Atak; güncel hayatın içindeki takıntıları, sıkıntıları, yoksunluk ve özgüvensiz sıradan insanların iletişimsizliklerini ve amaçsızlıklarını sahneler. Bu oyun; Mahir Atak ile birlikte kendinden çıkamamış, sorunlu, takıntılarından kurtulamamış kadınların hikayelerini de farklı bir boyuta taşımaktadır.

Milyonlarca insanın yaşadığı panik atak sendromları, sosyal sorumluluk projesi olarak sunuldu. Bu proje, tiyatroda sahnelenerek, insanların birebir kendileriyle yüzleşmelerini sağlamak amacındadır. Bu sebeple oyun, bir sosyal sorumluluk projesi olarak tiyatroya uyarlandı. Burada esas amaç, panik atak hastalarının hayatla iletişimini nasıl kopardığı, ne gibi zorluklarla karşılaştığı, yakın çevresi tarafından anlaşılamama dertlerinden kaynaklı düşülen durumları anlatmak ve panik atak hastalığını bir nebze de olsa anlaşılır kılmaktır.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Yerler numarasızdır. Ayrılan alanlarda yer seçimi serbesttir.
- Öğrenci indiriminden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde geçerli ve resmi bir kimlik ibraz etmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT