Periler Ülkesi - Çocuk Oyunu

Tarihler: 04 Şubat 2012 Cumartesi ~ 04 Şubat 2012 Cumartesi 4 Şubat Saat: 16:30 - Saat: 16:30

Yer: Galleria AVM

Nereden Alınır: Galleria AVM

Adres: Sahilyolu 34158 Ataköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 559 95 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2012 ~ Şub 4, 2012

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria’nın vazgeçilmez hafta sonu eğlenceleri, yarı yıl tatilinde de devam ediyor. Her haftasonu çocuklara keyifli saatler sunan Galleria Çocuk Sahnesi bu hafta “Periler Ülkesi” oyunu ile miniklere ev sahipliği yapıyor.

Galleria, Çocuk Tiyatrosu yarı yıl tatilinde de çocukları eğlenceli oyunlarla buluşturmaya devam ediyor. Her cumartesi günü, Altınok Tiyatrosu’nun deneyimli kadrosunu tarafından Galleria Çocuk Sahnesi’nde sergilenen oyunların bu hafta konuğu “Periler Ülkesi” oyunu. Minik misafirlerine keyifli saatler yaşatacak oyun, B blok etkinlik alanında 04 Şubat Cumartesi günü saat 16.30’da başlıyor.

Profesyonel oyuncu ve dansçılar tarafından hazırlanan oyunun konusu kısaca şöyle: Büyücü Endora’nın yapmış olduğu kötü bir büyü Periler Ülkesi ile dünya arasında sınır görevi gören gökkuşağını etkilemiştir. Bu yüzden dünyadan bir pilot kaza sonucu kendisini periler ülkesinde bulur. Evine biran önce dönmek isteyen pilot, renklerine bir an önce kavuşmak isteyen gökkuşağı ve ülkesini kurtarmak isteyen rüya perisi, dostu pinky’i de yanına alarak ülkeyi kurtarmak için, karanlıklar şatosuna doğru macera dolu bir yolculuğa çıkarlar. Sonunda ya istekleri gerçekleşecek yada evren sonsuza kadar karanlığa gömülecektir.

Galleria’nın minikleri müzik ve sanatla buluşturduğu bu etkinliği kaçırmayın …

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT