Sevimli Dinazor

Tarihler: 28 Mart 2009 Cumartesi ~ 28 Mart 2009 Cumartesi 28 Mart Saat: 14.30 - Saat: 13:30

Yer: Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: 16,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Akatlar Kültür Merkezi gişe

Adres: Zeytinoğlu Cad. No:8 Akatlar Etiler Akatlar İstanbul

Telefon: 0212 351 93 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2009 ~ Mar 28, 2009

1.BÖLÜM
7-8 yaşlarındaki Cem yeni taşındıkları evin bahçesinde dolaşırken, büyük bir yumurta bulur. O yumurtadan dinozor yavrusu çıkar. Cem ile Dinozor arkadaş olurlar. Cem Dinozoru evine götürecekken, bir bilim kurumundan yumurtayı çalan kötü profesör Somurtuk peşlerine düşer.
Cem uzun bir uğraşıdan sonra Annesini ikna eder. Artık Dinozor, Cem’in arkadaşı ve evin bir parçası olmuştur. Bir gün komşunun kızı Zeynep ile tanışırve Zeynep yanlışlıkla bir olay sonucu evdeki dinozoru öğrenir. Bunu kimseye söylemez ve onlarla arkadaş olur.

2.BÖLÜM
İkinci gün Cem’in babası Oktay iş seyehatinden döner ve evde ilk olarak Dinozoru görür ve bayılır. Oktay’ın tüylü hayvanlara karşı alerjisi vardır. Bir şekilde dinozorun neden evde olduğunu izah etmeye çalışırlar ama Oktay herşeye rağmen Dinozorun evden gitmesini sağlamaya çalışacaktır. Bunu haber vermek için bir bilim kurumuna giderken, hapisten kaçan kötü profesör Somurtuk’a rastlar. Profesör Oktay’ı bilim adamı olduğuna ikna eder. Bu arada Anne, Cem ve Zeynep; Dinozorun evde kalmasını istiyordur. Bunun için Annenin aklına bir fikir gelir. İki tane dinozor kostümü yaptırır ve Cem ile Zeynep’e giydirir. Baba ve profesör eve gelirler, fakat evde birden fazla dinozor vardır. Bu yüzden bir türlü gerçek dinozoru bulamazlar. Bu arada Baba tesadüfen profesörün hapisten kaçan sahte bir bilimci olduğunu öğrenir ve polise yakalattırır. Böylece baba da Dinozorun evde kalmasına razı olur ama bundan mutludur.
www.tiyatroalkis.com

Yazan ve Yöneten: Oktay ŞENOL
Yönetmen Yardımcısı: Fuat Mete
Psikolog: Banu AKMAN
Dekor Tasarım: İ.Ümit ERZURUMLU
Müzik: Oktay ŞENOL
Kostüm: Elvan GÜLERYÜZ
Koreografi: Oktay ŞENOL
Aranjör – Efekt: Ayhan YAVAŞ
Ses - Işık: Oktay ERDOĞAN
Teknik: Oktay ERDOĞAN - Şahin ŞEKER
Yapım: TİYATRO ALKIŞ
Oynayanlar: Burcu SARAÇOĞLU, Ebru İŞCAN, Evren ALGANATAY, Bülent AKSU, Taylan ERLER, Tan GÜNEŞ, Okay ŞENOL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT