Shakespeare Yalancı

Tarihler: 18 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 18 Temmuz 2012 Çarşamba 18 Temmuz Saat: 21:00

Yer: Metin Zakoğlu Cafe Theatre

Ücret: Yemekli - 67.50 TL A Masaları - 45.00 TL B Masaları - 34.00 TL C Masaları - 28.00 TL D Masaları - 17.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Metin Zakoğlu Cafe Theatre Gişe.

Adres: Bağdat Cad. Çatalçeşme Mah. 476/B Suadiye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 33 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2012 ~ Tem 18, 2012

Shakespeare’in yalancı olduğuna inanan ve onun yüzünden mesleğinden koparıldığına inanan eski bir aktör, Shakespeare’den intikamını almak için onun tüm arşivinin bulunduğu Shakespeare Müzesi’nde bekçi olarak işe girmeyi başarır. Amacı müzeyi yakarak, Shakespeare’in tüm geçmişini yok etmektir. Ne yazık ki bilemediği bir şey vardır. Shakespeare’in hayranı Amerikalı genç bir tiyatro öğrencisi mesai saati dışında müzeyi ziyaret etmek isteyecek ve kızdan kurtulamayacağını anlayan bekçinin onu içeri alması ile de oyun başlayacaktır.

Usta yazar-yönetmen-oyuncu Savaş Dinçel’in yazdığı bu oyunda yazarın diline hayran kalacak ve bugüne kadar Shakespeare ile ilgili düşünmediğiniz bilmediğiniz birçok gerçekle yüzleşecek, kimi zaman bekçiye hak verecek, kimi zaman Shakespeare’in yanında yer alacaksınız. Savaş Dinçel’in ustalıkla Shakespeare’in oyunlarından bölümleri bekçinin diline yerleştirmesi ile de gerçek bir Shakespeare ziyafeti çekeceksiniz. Bu oyun kaçmaz.

Önemli Not: Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Metin Zakoğlu Cafe Theatre’da sahnelenen bu oyunda yerler sadece 50 kişiliktir. Yemekli, yemeksiz bilet alabileceğiniz mekanda da oturma düzeni klasik tiyatro düzeni tadında değildir. Türkiye’nin ilk gerçek kafe tiyatrosu özelliğini taşıyan Cafe Theatre’da rahat koltuklar ve masalarda keyifle içkinizi yudumlayarak oyunları izleyebilirsiniz. Biletlerimizin çok kısa sürede tükendiğinin bilinmesini ister, biletlerinizi almakta acele etmenizi tavsiye ederiz. 1 kafe 7 gün 7 oyun mantığı ile haftanın her günü birbirinden farklı 7 oyunu izleyebileceğiniz Cafe Theatre’da isterseniz güne sabah kahvaltısı ile başlayabilir, öğlen yemeğinizi bir kabare eşliğinde yiyebilir, akşam yemeğinde ise yemeğinizi sanatla buluşturabilirsiniz.

Yöneten: Metin Zakoğlu
Oyuncular: Metin Zakoğlu, Tuncay Bayezıt

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT