Sihirbaz Kubi ve Arkadaşları

Tarihler: 03 Ocak 2009 Cumartesi ~ 04 Ocak 2009 Pazar 3-4 Ocak 2009 Saat: 17.00 - Saat: 17:0

Yer: TİM Fettah Aytaç Salonu

Ücret: Tam: 17,50 YTL - Öğrenci: 12,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Tim Gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, Derbent Mevkii (Darüşşafaka Lisesi Yanı), 34457, Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 3, 2009 ~ Oca 4, 2009

Kubilay QB Tunçer ülkemizin dünyada en tanınmış illüzyon sanatçılarından biridir. Psikoloji ve felsefe yüksek lisansının (ODTÜ) ardından akademik çalışmalarını İstanbul Bilgi Üniversitesi MBA programında öğretim görevlisi olarak sürdürmektedir. Afife ödüllü bir oyun yazarıdır.(Olağan Mucizeler, Anrico’nun Peşinde.. ). Senarist (Mutluluk,Gümüş (tv)...) oyuncu (Araf, Pazar, Limon Ağacı (tv)..), libretist (Hüsnü Aşk’a Dair/ist.Devlet Balesi) yönetim danışmanı ve konuşmacı (CSA-İstanbul/Londra) olarak kariyerine devam etmektedir.

1994’te ABD de sihirbaz asistanı olarak illüzyon sanatıyla ilgilenmeye başlamıştır. Türkiye’deki eğitimini Prof. Metin And’la sürdürmüştür. Sihir şovlarıyla Türkiye’de ve 10’dan fazla ülkede sayıları 100binleri bulan seyircilere gösteriler yapmıştır. Sayısız televizyon programına katılan Kubilay QB Tunçer, TRT ve Kanal 1’de Şahane Pazar kuşağında düzenli olarak sihir programları hazırlamış, dünyaca ünlü sihirbazları konuk ettiği “Hokus Pokus” (ATV) programıyla illüzyonun Türkiye’de tanınması adına önemli çalışmalar yapmıştır. Dünyaca ünlü caz müzisyenleriyle sahneyi paylaştığı “JC’S Club Late Night Magic” şovu bu alanda dünyada bir ilk olarak kabul edilmektedir. Kubilay QB Tunçer illüzyon sanatının uluslararası anlamda en büyük ödülü olarak kabul edilen “Merlin Award” a aday gösterilmiştir. Las Vegas’ta sahneye çıkan ilk Türk sihirbazıdır.

SİHİRBAZ KUBİ VE ARKADAŞLARI
“Çocuk ve Yetişkinler İçin İnteraktif Sihir Gösterisi”
Dünyaca ünlü illüzyon sanatçısı Kubilay QB Tunçer ailelerin birlikte izleyebileceği neşeli ve heyecan verici bu gösterisini Las Vegas’tan sonra İstanbul seyircileriyle buluşturuyor.

65 dk süren gösteride izleyiciler sihrin şaşırtıcı dünyasına tanık oluyorlar. Gösteride büyük sahne oyunlarının yanısıra seyircilerin katılımıyla gerçekleşen neşeli bölümler de bulunuyor. Müzik, ışık ve efektlerle zenginleşen şovda Kubilay QB Tunçer’e sahne yardımcıları ve tiyatro sanatçıları da eşlik ediyor. Gösterinin büyük sürprizlerinden biri de kendi alanlarında yıldızlaşmış konuk illüzyon sanatçılarının kısa şovlarla yaptıkları katılım.

“Herkes Sihirbaz Olacak” adlı tanınmış kitabında illüzyon sanatını açıklamalı oyunlarla tanıtan QB Tunçer, bu gösteride seyircilere etkileyici bir sihir oyunu öğretmeyi de ihmal etmiyor.

Çocuk ve yetişkinlerin birlikte eğlendiği bu zihin açıcı gösteride “aslında herşeyin bir göz yanılmasından ibaret olduğu”nu anlayan seyirciler, özellikle de çocuklar algı, zeka ve esnek düşünme konusunda da fikir sahibi oluyorlar. Kendisi de diplomalı bir psikolog olan Kubilay QB Tunçer gösteriyi oluşturuken eğitim ve çocuk psikiyatrisi uzmanlarıya birlikte çalıştı. SİHİRBAZ KUBİ VE ARKADAŞLARI Türkiye’de benzeri bulunmayan, eğlenceli, şaşırtıcı ve hayretler uyandırıcı bir sahne deneyimi olmayı sürdürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT