Su Damlası - Çocuk Oyunu

Tarihler: 17 Ekim 2010 Pazar ~ 17 Ekim 2010 Pazar 17 Ekim Saat 15:00 - Saat: 15:0

Yer: Sefaköy Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 5,00 TL, Öğrenci: 3,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve SKM gişe

Adres: Tevfikbey Mah. Maslak Çeşme Cad. Küçükçekmece / İstanbul Küçükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 470 61 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2010 ~ Eki 17, 2010

Ceviz fidanının dünyaya gözlerini açıp; henüz görmediği, hakkında pek bir şey bilmediği su damlasını beklemeye koyulmasıyla oyun başlar. Ceviz fidanı hemen sonra tıpkı kendisi gibi, gözlerini dünyaya yeni açmış olan Palamut, Çınar ve Meşe fidanlarını fark eder. Konuşmaya başlarlar. Meşe fidanının dalındaki Muhabbet Kuşu da, esprili tarzıyla, fidanların konuşmalarına katılır. Bir süre sonra su damlasının ne olduğu, Ceviz fidanının onu neden beklediğini tartışmaya başlarlar. Ceviz su damlasının fidanlar için gerekli olduğunu savunurken, diğer ağaçlar farklı farklı fikirler sunar. Civardaki bir köyden gelen Hasan Efendi’nin fidanları fark ettiğinde, su damlasından ve köydeki su sıkıntısından bahsetmesi henüz açmamış bir çiçeğin su damlasını araması ve bir tavşanın fidanlara su damlasının gelip gelmediğini sorması fidanların su damlası ile ilgili tartışmalarına yön veren ipuçları olur. Fidanların giderek halsizleşmeye ve kurumaya başlamaları, bir şeye ihtiyaç duyduklarını ama bu şeyin su damlası olup olmadığını düşündürmeye başlarken su damlasının değeri ve oraya gelip gelmeyeceği her şeyden önemli bir hal alır.

Tiyatro Alkış
Tek Perde Müzikli Çocuk Oyunu

Yazan: Oktay Şenol
Yöneten: Oktay Şenol
Oyuncular: Bülent Aksu, Tan Güneş, Burcu Saraçoğlu Şenol, Selin Zeyli, Başak İleri, Taylan Erler


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT