Tozlu Çizmeler

Tarihler: 23 Ocak 2008 Çarşamba ~ 27 Ocak 2008 Pazar 23 ve 26 Ocak Saat 16:00 ve 20:30, 24-25 Ocak Saat 20:30, 27 Ocak Saat 16:00 - Saat: 20:30

Yer: İBB Şehir Tiyatroları Kağıthane Sadabat Sahnesi

Ücret: Tam: 6,5 YTL - İndirimli: 5 YTL

Nereden Alınır: www.ibb.gov.tr/tr-TR/SehirTiyatrolari/ ve Tiyatro Sahneleri Gişeleri, Online Satış: bilet.ibb.gov.tr

Adres: Kağıthane Belediyesi Kültür Merkezi, Kağıthane Kağıthane İstanbul

Telefon: 212 321 73 95

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2008 ~ Oca 27, 2008

Tozlu Çizmeler, 1. Dünya savaşı ve İstanbul’un işgalinin Türk insanı üzerindeki etkilerini anlatıyor. Yorgun, yenik ve bekleyiş içindeki Osmanlı subayı Rıfkı’nın işgal güçleri ile mücadele için arkadaşlarıyla birlikte yola çıkışının anlatıldığı Tozlu Çizmeler’de, işgal güçleri ve bu işgal karşısında sinen halk ve Anadolu’da büyümeye başlayan bağımsızlık hareketi İsmet Küntay’ın kalemiyle hayat buluyor.

Yönetmen: Engin Uludağ
Oyuncular: Levent Üzümcü (Rıfkı), Ertuğrul Postoğlu (Rüştü Çavuş), İbrahim Can (Ömer Lütfü), Yıldıray Şahinler (Yüzbaşı Scott), Kutay Kırşehirlioğlu (Azmi Bey), Aslıhan Kandemir (Safiye), Caner Çandarlı (Yüzbaşı Cevat), Emre Narcı (Harun Bey), Ayşegül İşsever (Hacer), Rahmi Elhan (Başçavuş/Çoban), Münir Kutluğ (Haşim Ağa), Murat Derya Kılıç (Kahya), Süleyman Baçlın (İdris Dayı), Ozan Gözel (Sivil-Stavro) ve Cem Uras (Nizamettin)
Dekor Tasarım: Sabahat Çolakoğlu
Kostüm Tasarım: Aysel Doğan
Dramaturgi: Gökhan ktemur
Işık Tasarımı: Vahit Geyik
Efekt Tasarımı: Can İşitmen

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT