Yalancı Aranıyor

Tarihler: 30 Nisan 2006 Pazar ~ 30 Nisan 2006 Pazar 30 Nisan Saat 18:30 - Saat: 16:0

Yer: Kadiköy Barış Manço Kültür Merkezi

Nereden Alınır: www.herkesetiyatro.com

Adres: Caferağa Mah. Moda Cad. Nail Bey Sok. Moda Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 418 16 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2006 ~ Nis 30, 2006

Yalan temasını tepe taklak bir açıdan bakan oyun, bir milletvekilinin kendi işlerini yürütebilmesi için görevlendireceği yalancıyı aramasıyla başlıyor. Yakışıklı ve yetenekli yalancı, önce işleri yoluna koyuyor sonra ise düzelttiği tüm işleri daha da karmaşık hale getiriyor. Yalancı Todori’ nin tüm silahlarını alıkoyan kişi ise milletvekilinin genç ve güzel eşi Ceni... Politikanın sunduğu nimetleri Todori’ yle paylaşmaya hiç mi hiç niyeti yok! Yalan işlemeyen zırhıyla fettanlıklarını daha da rahat ortaya koyuyor.

Politikayla yalan sanatının inanılmaz birleşimini, hemen yanı başınızda bulabileceğiniz gerçek karakterlerin şaşırtan sahte yüzlerini bu oyunda bulacak, gülmekten yorulacaksınız. Çıkarcılar, yalancılar, masumlar, müebbetler, şartlı salıverilenler, aşıklar, entrikacılar, siyasetçiler, ihanetçiler....

AÇIKÇA TİYATRO TOPLULUĞU bu sezon, ülkesinin Aziz Nesin’ i olarak kabul edilen Yunan Yazar Dimitri Psathas’ ın YALANCI ARANIYOR isimli güldürüsünü sahneliyor. Sertaç Ayvaz’ ın rejisiyle sahnelenen müzikli oyunu Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi Sahnesi’nde izleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT