Zik Zak Show / Fasıl Akşamı

Tarihler: 30 Aralık 2006 Cumartesi ~ 30 Aralık 2006 Cumartesi 30 Aralık Saat 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Kulis Sanat Evi

Ücret: 17 YTL

Nereden Alınır: Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Kulis Sanat Evi

Adres: Bağdat Cad.Cami Sok. 2/20 Kat:3 Küçükyalı Küçükyalı İstanbul

Telefon: 0216 388 54 87

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2006 ~ Ara 30, 2006

Önemli Not: Bu gösteride Zik Zak Show un bir parçası niteliğindedir tek farkı bu gösterinin tamamında söylenen şarkıların, çalınan enstrümanların sanat müziği repertuarından oluşmuş olmasıdır, Metin Zakoğlu’nun şovlarında bilinmesi gereken en önemli şey her gösterinin seyirciye göre yeniden şekillenmesi ve farklılaşmasıdır... Tamamen doğaçlamaya bağlı olarak sunduğu bu gösterilerde Zakoğlu her gösteri de çoğunlukla birbirinden farklı metinler sunmaktadır...

Mekan hakkında genel bilgi;Mekanımız bir apartmanın arka bahçesinde ki Müştemilatın içine yerleştirilmiş gerçek bir ev salonu tasarımındadır. Seyirciler kendilerini kendi evlerinde hissetmekte oyun boyunca çay - kahve, şarap gibi içeceklerini ellerinde bulundurarak gösterileri izleyebilmektedirler.
Oyuna 9 yaşından küçük çocuklar alınmaz.
İçecek fiyatları bilet bedeline dahil değildir.

METİN ZAKOĞLU İLE ZİK ZAK (Fasıl) SHOW
Bir apartmanın arka bahçesindeki müştemilata yerleştirdiği sahnesi ile sizlere bambaşka bir ortamda aklınıza hiç gelmeyecek bir ev salonunda birbirinden güzel oyunlar sahneleyen Metin Zakoğlu’ndan şimdi yepyeni bir show sizler için kapı açıyor.ZİK ZAK ( Fasıl) SHOW... Canlı müzik eşliğinde hem eğlenip hem de Türk Sanat Müziğinin en güzel şarkılarını dinleyip söylemek hiç bu kadar komik olmamıştı diyeceksiniz... Doğaçlama yeteneği ile her an yeni zik zak’lara yol açacak gecede siz de Zakoğlu gibi bir müddet sonra düz giden herşeyden sıkılmaya başlayacak ve kendinizi gösterinin bir parçası olarak göreceksiniz... Hayatımızda neleri atladığımızı gelin birde Metin Zakoğlu’nun penceresinden bakalım ne dersiniz?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT