EFK ile Çocuklar Kendi Camdan Dünyalarını Şekillendirecek

Tarihler: 25 Aralık 2016 Pazar ~ 01 Ocak 2017 Pazar 13:00 - 16:00

Yer: Engineering For Kids

Ücret: 60 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2016 ~ Oca 1, 2017

Çocukların problem çözme yeteneklerinin gelişmesinin yanı sıra nesnelerin nasıl çalıştıklarını keşfetmelerine teşvik eden Engineering For Kids (EFK) yeni yıla girerken özel olarak hazırladığı ‘Kar Küresi’ atölye çalışması ile çocuklar hem eğlenecek hem de el becerilerini geliştirecekler. Ayrıca bu etkinlikle çocuklar, tasarlayacakları kar kürelerini yaparken yoğunluk, karışım, homojen karışım, heterojen karışım, sıvı, saydam, yarısaydam, opak kavramları ile tanışacaklar. Kar Küresi atölye çalışması 25 Aralık Pazar ve 31 Aralık Cumartesi günleri gerçekleşecek. 4-7 yaş arası çocuklar 13:00-14:00 saatleri arası, 8-12 yaş arası çocuklar ise 15:00- 16:00 saatleri arası katılabilecekler.

Makine Mühendisliği kapsamında gerçekleşecek atölye çalışmasında yeni yılın geleneksel süsü kar küresi üretecek olan çocuklar, sevdiklerine hediye yapmanın mutluluğunu yaşayacak. Ayrıca Kar Küresi atölye çalışması ile çocuklar hayal dünyasını ve yaratıcılıklarını geliştirecek ve kendi karlarını kendileri yağdıracaklar.

Amerika’da açıldığı 2009 yılından itibaren dünya çapında 150’den fazla noktada binlerce çocuğa ulaşan Engineering For Kids (EFK), çocukları doğuştan mühendis olarak kabul ederek zihinsel ve bilişsel gelişimlerini bu doğrultuda geliştirmeyi amaçlıyor. EFK eğitim takvimlerini www.engineeringforkidstr.com adresinden takip edebilirsiniz.

STEM Metodu ile Eğitim
Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik kelimelerinin İngilizce karşılıklarının kısaltılmış hali olan STEM, öğrencileri problem çözmede bilimi, teknolojiyi, mühendisliği ve matematiği uygulamaya teşvik ediyor. STEM metodu ile öğrenciler temel bilgilerini geliştirirken, okul, toplum ve gerçek yaşama ilişkin konu ve sorunlar arasında bağlantı kurabiliyorlar. STEM metodunu uygulayan EFK, öğretmen merkezli sınıf yerine problem çözme, keşif ve araştırmayla öğrenme merkezli bir sınıfta çocuklara yaparak öğrenme fırsatı sunuyor. Yapılan deneyler ve uygulamalar sayesinde çocuklar hem el becerilerini ve düşünce tarzını geliştiriyor hem de eğlenerek öğreniyor.

Katılım ücreti 60 TL+ KDV olan etkinlik hakkında detaylı bilgiye http://www.engineeringforkidstr.com/ www.facebook.com/EngineeringForKidsTurkiye adreslerinden ve 0216 576 80 76 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT