`Özürlüler Özgür Olmalı` Fotoğraf Yarışması

Tarihler: 01 Şubat 2005 Salı ~ 16 Nisan 2005 Cumartesi Son katılım tarihi: 16 Nisan 2005

Yer: Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği

Nereden Alınır: Bilgi için: http://www.bedd.org.tr///hab_haz.asp#008

Adres: Dragos mutlu sokak No:4 Cevizli/Kartal Kartal İstanbul

Telefon: (0216) 370 26 26 pbx

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2005 ~ Nis 16, 2005
BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ (BEDD)
ÖZÜRLÜLER ÖZGÜR OLMALI FOTOĞRAF YARIŞMASI

Yarışmanın konusu ülkemizde yaşayan bedensel engellilere ilişkin fotoğraflardır. Yarışmanın amacı ülkemizde yaşayan bedensel engellilerin yaşam koşullarını ön plana çıkararak, bedensel engellilerin ve yakın çevrelerinin aile, eğitim,çalışma, sosyal yaşam içerisindeki sorunlarını, yaşam mücadelerini, başarılarını belgelemek, arşivlemek, toplumsal duyarlılığı sağlamak ve amatör fotoğrafçılığı özendirmek ve destek vermektir.
Bu yarışma; Derneğimizin İFSAK-İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği ile ortaklaşa yürütmekte olduğu “ÖZÜRLÜLER ÖZGÜR OLMALI” isimli fotoğraf çalışması kapsamında düzenlenmektedir.

Yarışma, Seçici Kurul ve “ÖZÜRLÜLER ÖZGÜR OLMALI” isimli ortak çalışmanın fotoğraf çekimlerine katılan İFSAK üyeleri dışında tüm amatör fotoğrafçılara açıktır. Daha önce başka yarışmalarda ödül almış veya yayınlanmış eserler yarışmaya kabul edilmeyecektir. Fotoğrafçıların, fotoğrafı çekilen(model) insanlardan izin almış olmaları beklenmekte olup, izin alınmamış olması nedeniyle fotoğrafçı ve model arasında yaşanabilecek sorunlar nedeniyle Derneğimiz herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.

Yarışma, siyah-beyaz ve renkli baskı olmak üzere iki dalda yapılacaktır. Yarışmaya her dalda en çok 5 eserle katılınabilir.
YARIŞMA TAKVİMİ:
Son Katılım Tarihi: 16 Nisan 2005 (Cumartesi)
Değerlendirme Toplantısı: 23 Nisan 2005 (Cumartesi)
Sonuç Bildirimi: 30 Nisan 2005 (Cumartesi) tarihli STAR Gazetesi ile.
Sergileme:10 Mayıs 2005 (Salı)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT