13. Siemens Opera Yarışması

Tarihler: 22 Nisan 2011 Cuma ~ 06 Mayıs 2011 Cuma

Yer: www.siemens.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2011 ~ May 6, 2011

13 yıldır kesintisiz düzenlenen Siemens Opera Yarışması’nın ön elemeleri 11-12-13 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Her yıl genç opera sanatçılarının yoğun ilgisi ve kıyasıya rekabetine sahne olan yarışmayı kazananların açıklanacağı ödül töreni ve gala gecesi ise 14 Mayıs Cumartesi akşamı düzenlenecek.

Türkiye’de opera sanatının gelişmesine büyük katkıda bulunan ve bugüne kadar pek çok opera sanatçısının profesyonelliğe uzanan kariyerinde önemli bir basamak olan Siemens Opera Yarışması’nın 13’üncüsü gerçekleştiriliyor. Sanat çevreleri tarafından tam bir müzik ziyafeti olarak tanımlanan yarışmaya başvurular 6 Mayıs 2011 tarihinde sona eriyor. Ön elemeleri 11, 12 ve 13 Mayıs’ta olmak üzere 3 gün sürecek olan yarışmanın heyecanla beklenen sonuçları ise 14 Mayıs 2011 tarihinde düzenlenecek olan galada açıklanacak.

13. Siemens Opera yarışmasının jürisinde, Devlet Opera ve Balesi Başrejisörü Doç. Yekta Kara, Devlet Sanatçısı Mete Uğur, Karlsruhe Operası’nı temsilen Achim Thorwald ve Heidelberg Operası Genel Sanat Yönetmeni Peter Spuhler yer alacak.

Yarışmanın birincisi Karlsruhe Operası’nda bir yıllık burs ve Goethe Institut Inter Nationes İstanbul’da 4 aylık Almanca bursu; ikincisi Salzburg Mozarteum Müzik Akademisi’nde 6 haftalık yaz bursu ve Goethe Institut Inter Nationes İstanbul’da 2 aylık Almanca bursu; üçüncüsü ise 2000 euro para ödülü kazanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT