16. Roxy Müzik Günleri Tüm Müzik Türlerini ve Türkiye’nin Her Yerinden Farklı Müzisyenleri Bir Araya Getiriyor!

Tarihler: 21 Mart 2011 Pazartesi ~ 25 Nisan 2011 Pazartesi

Yer: www.roxymuzikgunleri.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2011 ~ Nis 25, 2011

Türkiye’nin her yerinden genç yetenekleri bir araya getirerek, sektöre ve dinleyiciye tanıtan, genç müzisyenlerin yolunu açan Roxy Müzik Günleri’nin 16’incisi başladı! 21 Mart 2011 tarihinde başvuruların başladığı 16. Roxy Müzik Günleri, bu yıl da tüm müzisyenleri bir araya topluyor.

16 yıldır genç müzisyenlere destek veren ve müzik hayatlarında önemli bir basamak olan Roxy Müzik Günleri başvuruları 21 Mart 2011 Pazartesi günü başladı. Genç müzisyenler, bu yıl 16’incisi düzenlenen Roxy Müzik Günleri‘ne, farklı türlerdeki besteleri ile 25 Nisan 2010 tarihine kadar katılabiliyor.

Nekropsi, Hayko Cepkin, Replikas, Aylin Aslım, Bağdat Avenue, Dorian, Deja-vu, Yeni Harman, Direc-t, Anima, Kurban, Gevende gibi birçok ünlü ismi müzik dünyasına kazandıran Roxy Müzik Günleri’nin 16.si 04 Mayıs’daki ön elemeden sonra, 09-10-11 Mayıs tarihlerindeki Performans Günleri’yle devam edecek ve 13 Mayıs 2011 Cuma gecesi yapılacak olan ödül töreni ile sonlanacak.

16. Roxy Müzik Günleri güçlü jüri ekibine bu yıl eklenen yeni isimlerle yola devam ediyor. Bu seneki jüri şu isimlerden oluşuyor: Taner Öngür (Moğollar), Kaan Yüceil (Roxy), Aylin Aslım (Müzisyen), Murat Hasarı(Müzisyen), Ömer Ahunbay (Jinglehouse), Hakan Özer (Jinglehouse), Hakan Tamar (Müzisyen), Oğuz Kaplangı (Elec-trip), Efsun Gül (Danışman & Prodüktör), Ece Duyar (Sponsorluk İletişim Danışmanı), Kanat Atkaya (Hürriyet), Harun Tekin (Mor ve Ötesi), Haluk Polat (We Play), Melis Danişmend (Müzisyen-Gazeteci), Siyabend Süvari (Purple Concerts), Metehan Çakır (Rock FM), Natali Abrahamyan (Myspace).

Bu Yılki Ödüller Muhteşem!

Roxy Birincilik Ödülü’nü kazanan grup, single albüm ve video klip hakkı kazanıyor. We Play stüdyolarında kaydedilecek olan single, tüm müzik marketlere dağıtılacak ve çekilecek video klip müzik televizyonlarında yer alacak. Single kaydı sırasında ise Aylin Aslım vokal koçluğu ile destek verecek. Ayrıca birinci olan grup tüm masrafları karşılanarak Danimarka’da düzenlenen Kuzey Avrupa’nın en büyük müzik festivali Roskilde’ye gidiyor.

İkincilik Ödülü King Bird Records`tan single şarkı yapımı (mix & mastering). Üçüncülük Ödülü ise Stüdyo Smart’tan 24 saat stüdyo kayıt hakkı. Roxy Müzik Performans Günleri’nin en iyi bateristi İstanbul Agop Zilleri’den En İyi Baterist Ödülü olarak özel zil seti kazanıyor. Ayrıca dereceye giren ilk üç grubun bateristleri de birer zil setinin sahibi oluyor.

Myspace, Rock Fm, We Play, King Bird Records, Stüdyo Smart, İstanbul Agop Zilleri ve Germir Palas Otel tarafından desteklenen 16. Roxy Müzik Günleri kendine güvenen, müzik üretmek isteyen tüm gençlerin çalışmalarını bekliyor!

16. Roxy Müzik Günleri Takvimi

21 Mart 2011 Başvuruların başlaması
25 Nisan 2011 Başvurular için son tarih
04 Mayıs 2011 Jüri değerlendirme toplantısı
05 Mayıs 2011 Finale kalan grupların basına duyurulması
09-10-11 Mayıs Performans Günleri
13 Mayıs 2011 Ödül Töreni

16. Roxy Müzik Günleri’ne Nasıl Katılabilirim?

16. Roxy Müzik Günleri’ne katılmak isteyen müzisyen ve gruplar 21 Mart – 25 Nisan 2011 tarihleri arasında kendi besteleri olan en az iki en fazla dört parçanın yer aldığı demo CD’yi başvuru formuyla birlikte Roxy Ofis, Sıraselviler Caddesi, Aslanyatağı Sokak No:7 Beyoğlu adresine gönderebilecek veya elden teslim edebileceklerler.

Başvuru formunu Roxy Ofis’ten alabilir veya www.roxymuzikgunleri.com sitesinden indirebilirler. 04 Mayıs 2011 Çarşamba günü gerçekleşecek ilk elemenin ardından finale kalanlar, 05 Mayıs 2011 Perşembe günü www.roxymuzikgunleri.com internet sitesinde açıklanacak. Finalistler 09-10-11 Mayıs tarihlerinde Roxy’de jüri önünde canlı performans sergileyecekler.

16. Roxy Müzik Günleri Başvuru Koşulları:

1. Yarışma amatör ve profesyonel tüm katılımcılara açıktır.
2. Yarışmaya 18 yaşından küçükler katılamaz.
3. Katılan her eser, grup ve/veya sanatçının kendi bestesi olmalıdır. Adaptasyon, remix çalışmaları kabul edilmeyecektir. Eserlerde jürinin yarışma sırasında algılayamadığı bir alıntı çıkması durumunda sorumluluk kabul edilmez, tüm sorumluluk gruba aittir.
4. Adaylar eserlerini cd/audio veya mp3 formatında kaydedeceklerdir.
5. Yarışmaya gönderilen her demoda en az 2 en fazla 4 eser bulunmalıdır. Finalistler yarışma sırasında demolarında bulunan 4 eseri seslendirebileceklerdir.
6. Başvurular 21 Mart’ta başlar ve 25 Nisan 2011 tarihinde mesai saati bitimine kadar devam eder. Gruplar, demolarını bu tarihe kadar başvuru formuyla birlikte Roxy ofise ulaştırmış olmalıdır. Elden ve kargo ile başvuru tarihi 25 Nisan 2011’dur.
7. Finallere katılmaya hak kazanan grup/sanatçılar 05 Mayıs 2011, Perşembe günü www.roxymuzikgunleri.com internet adresinden ve basın yayın organları aracılığıyla duyurulacaktır.
8. Dereceye giren gruplar 13 Mayıs 2011, Cuma gecesi yapılacak ödül töreninde açıklanacaktır.
9. Finale kalan gruplar en az iki en fazla üç parçalık canlı performanslarını 09-10-11 Mayıs tarihlerinde Roxy Club’da sahneleyeceklerdir.
10. Finale kalan grupların sahne alacağı gün ve saatler Roxy tarafından belirlenecektir.
11. Roxy, İstanbul dışından finale kalan grupların sadece ulaşım ve konaklama masraflarını karşılamakla yükümlüdür. Grupların hangi ulaşım aracıyla yolculuk yapacağına ve kalınacak otele Roxy karar verecektir.
12. Roxy Müzik Günleri’ne destek veren kuruluşlarda çalışanlar yarışmaya katılamazlar.
13. Yapimci şirketlerle kazanan gruplar arasında yapılacak anlaşmalarda Roxy taraf değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT