Alo `Yılın Süper Annesi`ni seçiyor

Tarihler: 26 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 30 Mayıs 2008 Cuma

Yer: Âlo

Nereden Alınır: www.benimannemsuper.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2008 ~ May 30, 2008
Alo “Yılın Süper Annesi”ni seçiyor
32 yıldır süper annelere süper temizlik gücü sunan Alo “Yılın Süper Annesi” yarışmasının ikincisini hayata geçiriyor. Annelerin çocukları için her türlü fedakarlığı yaptığı inancından yola çıkan Alo Anneler Günü’nde, “Yılın Süper Annesi” yarışması ile çocukları annelerine olan sevgilerini, tüm Türkiye ile paylaşmaya çağırıyor.

Yediden yetmişe tüm anne ve çocuklara açık olan yarışmaya katılmak isteyenler, annelerinin neden süper olduğunu anlatan bir anıları ile yarışmaya başvurabilecek. “Benim Annem Süper Çünkü...” diyen başvurular arasından öncelikle 30 finalist belirlenecek.
30 finalist ‘anıyı’ okuyacak jüri üyelerinin değerlendirmesinden sonra Türkiye’nin “Süper Anne”si belirlenecek. Yarışmanın birincisi dizüstü bilgisayar ve ailesiyle birlikte CafeTur’la üç kişilik Disneyland/Paris seyahati kazanacak. Ayrıca, 30 finaliste bir yıllık Alo hediye edilecek.

Haziran ayında sonuçları açıklanacak “Yılın Süper Annesi” yarışmasına katılmak isteyenler başvurularını 30 Mayıs 2008 saat 18:00’a kadar www.benimannemsuper.com web sitesine yapabilir, yetkili satış noktalarından temin edebilecekleri formları doldurarak “Süper Annelerin Süper Temizlik Gücü” kutularına atabilir ya da mektuplarını posta yoluyla ALO YILIN SÜPER ANNESİ YARIŞMASI P.K:35 34361 Şişli/İstanbul adresine ulaştırabilir. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen katılımcılar ise 0800 261 63 65 nolu ücretsiz hattı da arayabilecekler.
Yarışmanın detayları için: www.benimannemsuper.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT