Bebeğinizin Bir Yıllık Johnson’s Baby Ürünleri Hediye!

Tarihler: 01 Haziran 2011 Çarşamba ~ 13 Temmuz 2011 Çarşamba

Yer: www.facebook.com/johnsonsbabyturkiye

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2011 ~ Tem 13, 2011

Johnson’s baby’nin www.facebook.com/johnsonsbabyturkiye sayfasına bebekleri ile geçirdikleri 24 saat içindeki 1 anın fotografını paylaşan anneler, 1 Haziran – 13 Temmuz arası devam edecek olan yarışamanın sonunda bebekleriyle beraber anne bebek dergilerinde yıldız olma ve 1 senelik Johnson’s baby ürünlerinden oluşan hediye paketi kazanma şansı yakalıyor.

Facebook “Annelik 24 Saat” Projesinde Oy Veren Annelere de Sürpriz Hediyeler...

Altı hafta sürecek Johnson’s baby “Annelik 24 Saat” projesini ziyaret edip, oylayan anneler arasından her hafta çekiliş ile belirlenen 3 anne ise Johnson’s baby sürpriz hediye paketleri kazanıyor.

100 yılı aşkın süredir bebek bakım sektörünün önde gelen markası olan Johnson’s baby, bebek ve yetişkinlerin ciltelerine uygun yüksek kalite ürünler geliştirerek, tüm dünyada annelerin güvenle kullandığı ve çocuk doktorlarının önerdiği bebek bakım markasıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT