Burger King Hoop Fest 2008

Tarihler: 21 Ağustos 2008 Perşembe ~ 24 Ağustos 2008 Pazar

Yer: Caddebostan Sahili

Adres: Caddebostan Sahili Caddebostan İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2008 ~ Ağu 24, 2008

SAHİL SENİ ÇAĞIRIYOOO!

BURGER KING® Hoop Fest 2008, yani Türkiye’nin en büyük sokak basketbolu organizasyonu bu sene de tam formunda. Caddebostan sahilde, bu yıl 6. kez basketbol fırtınası esecek.
BURGER KING® , geleneksel sokak basketbolu organizasyonlarına 2003’te başladı. Artık zaten biliyorsunuz ama biz yine de kısaca anlatalım. Kategori bazında sınırlı sayıda takımın katıldığı turnuvada, oyunlar 3’er kişilik takımlar halinde, tek potada gerçekleşiyor. Turnuva, büyükler, küçükler ve yıldızlar olarak 3 ayrı kategoriden oluşuyor.
Yarışmalar 21–23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşiyor. 24 Ağustos’ta ise final heyecanı var!
Turnuvanın sportif danışmanlığını; kurucuları arasına ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay’ında bulunduğu ‘MVP Sportif Organizasyonlar’ üstleniyor.

Nasıl Katılabilirim ?
Katılım için www.bkbasketbol.com adresindeki başvuru formunu doldurmanız yeterli. Herhangi bir ücret talep edilmiyor ve özel turnuva formaları katılımcılara bedelsiz olarak veriliyor. Ayrıca bu web adresinden turnuva hakkında merak ettiğiniz herşeyi öğrenebilirsiniz.

Büyük ödül Amerika!
Amerika’nın en büyük sokak basketbol turnuvası “Gus Macker National Championship”e katılma şansına ne dersiniz? Hoop Fest birincisi takım, ABD’de eyalet ve şehir birincilerinin katıldığı bu büyük organizasyonda, 11-12 Ekim 2008 tarihlerinde, California’da yarışmaya hak kazanacak. Kategorilerde dereceye giren takımlara da ayrıca sürpriz hediyeler var.

Hem Spor Hem Eğlence!
Turnuva boyunca basketbol keyfini yaşayacaksınız ama ister katılımcı olun ister izleyici, eğlenceye de hazır olun. Mesela DJ performansı, dans gösterileri, tranbolin show gibi etkinlikler orgnizasyon boyunca devam edecek. Ayrıca 3 sayı yarışması, faul yarışması, uzaktan basket atma yarışması gibi oyunlar da hem enerjisiyle hem de sürpriz ödülleriyle izleyicileri coşturacak.
Katılımcı olmasanız bile heyecanlı bir turnuva izleyebilir, oyunlara katılabilir, eğlenceli ve farklı bir haftasonu geçirebilirsiniz.
Sporun ve eğlencenin doruğa çıkacağı bu renkli festivali kaçırmayın deriz.

Burger King Hakkında:
Burger King® 11.100 restoranı ile Amerika’nın 50 eyaletinde ve dünyanın 65 ülke ve bölgesinde hizmet vermektedir. Burger King® restoranlarının %90’ı bağımsız franchisee sahiplerinin mülkiyetindedir ve çoğu aile şirketi olan (ve uzun yıllardır bu işin içinde olan) franchisee’ler tarafından işletilmektedir. Burger King® hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitesini ziyaret ediniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT