Dünyagöz Kısa Film Yarışması

Tarihler: 17 Şubat 2011 Perşembe ~ 29 Nisan 2011 Cuma

Yer: www.gozdefilmler.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2011 ~ Nis 29, 2011

Dünyagöz Hastaneler Grubu, sinemaya gönül veren üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla kısa film yarışması düzenliyor. Teması ‘Gözlerde HD Kalitesi’ olarak belirlenen yarışmanın son başvuru tarihi: 29 Nisan 2011. Yarışmanın büyük ödülü ise 10.000 TL olarak açıklandı.

Göz sağlığında verdiği kaliteli hizmetin yanı sıra kültür ve sanat çalışmalarının desteklenmesi konusunda da fark yaratmayı hedefleyen Dünyagöz Hastaneler Grubu, sinemaya gönül veren üniversite öğrencilerine yönelik kısa film yarışması düzenliyor.

Tema: ‘Gözlerde HD Kalitesi’

Hayata daha iyi bakmak kavramından yola çıkılarak bu yılki teması ‘Gözlerde HD Kalitesi’ olarak belirlenen Dünyagöz Kısa Film Yarışması’na, üniversite öğrencileri süresi 4 dakikayı geçmeyen kısa filmleriyle 29 Nisan 2011 tarihine kadar başvurabilecek.

Yarışmaya katılan filmler, Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Peyami Çelikcan, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Prof. Dr. Suat Gezgin, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Öğr. Gör. Ali Saydam, Oyuncu Ali Poyrazoğlu, SİNEBİR Başkanı ve yönetmen İsmail Güneş ve Sabah Gazetesi sinema yazarı Olkan Özyurt ve Dünyagöz Hastaneler Grubu İcra Kurulu Üyesi Gülferi Yıldırım Öğün gibi değerli isimlerden oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek.

Büyük Ödül 10.000 TL

Yarışmada birinci olan filme 10.000 TL, ikinci filme 6.000 TL, üçüncü filme ise 4.000 TL ödül verilecek. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi, www.gozdefilmler.com adresinde yer alıyor.

Yarışma Gelenekselleşecek

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek Dünyagöz Kısa Film Yarışması’nı gelenekselleştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Dünyagöz Hastaneler Grubu İcra Kurulu Üyesi Gülferi Yıldırım Öğün, “Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak kültür, sanat ve sinemaya destek vermeyi kurumsal sorumluluğumuz olarak görüyoruz.

Bu nedenle sinema öğrencilerinin hem yaratıcılıklarını hem de eğitimlerini desteklemek için Dünyagöz Kısa Film Yarışması’nı düzenledik. İlk yarışmanın konusunu daha iyi bakmak, daha iyi görmek kavramlarından yola çıkarak, ‘Gözlerde HD kalitesi’olarak belirledik. Hedefimiz kısafilm yarışmasını geleneksel hale getirmek ve üniversite öğrencilerine desteğimizi her yıl artırarak sürdürebilmek” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT