Electrolux 90 `Mutfak Yıldızı` Arıyor

Tarihler: 03 Kasım 2008 Pazartesi ~ 09 Kasım 2008 Pazar

Yer: Electrolux

Nereden Alınır: www.electrolux.com.tr/kitchenstars

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2008 ~ Kas 9, 2008
Mutfağınızdaki En Güzel Anı, Dünyaya Duyurun
Electrolux 90 “Mutfak Yıldızı” Arıyor

Beyaz eşyada dünya markası Electrolux, 2009’da kutlayacağı 90. yıl dönümü kutlamalarında, 90 Mutfak Yıldızı arıyor. Mutfaklarında kendini bir yıldız olarak hissettiği anı paylaşanlar arasından, dünya çapında seçilecek 90 kişi, Electrolux Mutfak Yıldızı kitabında, fotoğraf sergisinde ve online galerisinde tanıtılacak.

Electrolux’ün 90. yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Mutfak Yıldızı yarışmasına, mutfağında en az bir Electrolux ürünü olan ve bir fotoğrafla beraber, kendini yıldız gibi hissettiği anın hikayesini gönderen herkes başvurabiliyor. Sevgiliniz için hazırladığınız romantik bir yemek, mutfağınızı yeniden dekore edişiniz, bebeğinizi mutfakta dünyaya getirmeniz, hayatınızın aşkına evlenme teklifi etmeniz gibi daha birçok özel an sizi Electrolux Mutfak Yıldızı yapabilir.

Müşterilerinin, mutfak yıldızı oldukları andan daha güzel bir yol olmayacağına inanan Electrolux, 90’ıncı yıl coşkusunu tüketicisiyle paylaşıyor. Dünyanın dört bir yanından seçilecek 90 Mutfak Yıldızı’na, Electrolux Mutfak Yıldızı kitabında, fotoğraf sergisinde ve online galerisinde yer vermenin yanı sıra, muhteşem bir Electrolux ErgoRapido iki üniteli sarjlı süpürge hediye ediliyor.

Electrolux Mutfak Yıldızları’ndan biri olmak veya yarışma hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.electrolux.com.tr/kitchenstars sitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT