FMV Işık Okulları 7. Satranç Takım Yarışması,

Tarihler: 23 Nisan 2012 Pazartesi ~ 06 Mayıs 2012 Pazar

Yer: FMV Işık Okulları Ayazağa Kampüsü

Adres: Büyükdere Cad. No: 106 Maslak - İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 286 11 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2012 ~ May 6, 2012

Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV), bu yıl çocuklara 23 Nisan hediyesi olarak İstanbul’un çeşitli merkezlerinde satranç alanları kuruyor. Satranç sporunun anaokulundan başlayarak çocuklara sevdirmeyi amaçlayan FMV Işık Okulları’nın düzenlediği okullararası Satranç Takım Yarışması bu yıl 7. kez gerçekleştirilecek. Şölene 40 anaokulu, 140 ilköğretim okulu,60 lise ve 40 üniversiteden oyuncular katılacak.

Türkiye’de yapılan en kapsamlı ve yüksek katılımlı okullararası satranç turnuvası olan FMV Işık Okulları 7. Satranç Takım Yarışması, Feyziye Mektepleri Vakfı tarafından 4-6 Mayıs 2012 tarihlerinde FMV Işık Okulları Ayazağa Kampüsü’nde gerçekleştiriliyor.

Turnuva kapsamında ayrıca 5 Mayıs 2012 tarihinde anaokulları kategorisinde olmak üzere FMV Işık Anaokulları 3. Satranç Şöleni düzenlenecek. Şölen FMV’nin danışmanlığını yaptığı Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nda gerçekleştirilecek.

23 Nisan’da açıkhavada satranç keyfi

FMV, bu yıl ayrıca 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İstanbul’un çeşitli merkezlerinde tüm çocukların katılımına açık Satranç Şenliği düzenleyecek. Minikler, İstinye Park, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’nde açık havada kurulacak özel alanlarda yeteneklerini yarıştırarak 23 Nisan bayramınısatrançla kutlayacak.

FMV Işık Okulları7. Satranç Takım Yarışması ve FMV Işık Anaokulları 3. Satranç Şöleni’ ne toplam 40 anaokulu olmak üzere 140 farklı ilköğretim,60 lise ve 40 üniversiteden oyuncular katılacak.

Tüm katılımcılara Altın Madalya ve KatılımSertifikası’nın yanı sıra, resim defteri, boya kalemleri, hikaye kitapları, satranç başlangıç seviyesi kitabı gibi çeşitli ödüller sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT