Gençlik Meclisi`nden ´Senin İstanbul`un?´ Yarışması

Tarihler: 04 Ekim 2010 Pazartesi ~ 29 Ekim 2010 Cuma

Yer: Gençlik Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2010 ~ Eki 29, 2010

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi “Yaşadığınız şehri ne kadar tanıyorsunuz?” sorunun cevabını verecek bir yarışma düzenliyor.

Bir dünya metropolü olan İstanbul`un kendi kentlisinde bırakmış olduğu izlenimleri toplayarak değişik İstanbul tahayyüllerini topluma sunmak amacıyla düzenlenen "Senin İstanbul`un" başlığı altındaki yarışmada 7 ayrı kategori bulunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin İstanbulluların kendi İstanbullarını görmek, bunların en can alıcı olanlarını bir kitapçıkta toplamak ve bunu tüm İstanbul ile paylaşmak amacıyla düzenlediği yarışma startını 29 Mayıs İstanbul`un Fethiyle birlikte verdi.

29 Ekim`e kadar eser alımına devam edecek olan yarışma yedi kategoriden oluşuyor. Kategoriler ve jüri üyeleri ise şöyle oluşuyor;

Şiir - İskender Pala
Düz Yazı - Alev Alatlı
Ses ve Müzik - Gökhan Kırdar
Video - Sinan Çetin
Fotoğraf - Coşkun Aral
Resim - Mehmet Güleryüz
Karikatür - Salih Memecan

Katılımda herhangi bir yaş sınırının bulunmadığı yarışmada herkes bir eserle yer alabiliyor. Yarışmaya katılabilmek için;

a) Posta yolu ile: Katılımcılar eserlerini, 29 Ekim 2010 gününe kadar İBB Gençlik Meclisi, Hamidiye Caddesi, Çelik Han, No:16 Kat 3 Sirkeci - İSTANBUL adresine; Ad Soyad, Açık adres, Telefon numarası ve mail adreslerini yazarak eserle birlikte gönderebilir.

b) Mail yolu ile: Katılımcılar eserlerini, 29 Ekim 2010 günü Saat 17.00`a kadar, Ad Soyad, Açık adres, Telefon numarası belirterek gönderebilir.

Daha fazla bilgi için: info@seninistanbulun.org

İnternet Sayfası
http://www.seninistanbulun.org/

Facebook Sayfası
http://www.facebook.com/seninistanbulun

Twitter Hesabı
http://twitter.com/seninistanbulun

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT